![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() 1989 Yılındaki kayıtlara göre misina ile yakalanan balıklar ve rekorlar...rastgelsin
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() eyvallah Güven,daha yakın tarihli olanları da bizim forum balıkçıları ile kayda geçer inşallah...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() ya bende balık çekme konusunda kendimi bi şey sanıyordum...0,25 lik misinayla 45-50 kg.lık balık çekilir mi ya...ben 0,25lik misinayla 10-11 kglık sazanı zar zor çektim; adam 48 kg.lık hemde gılınç balığı...ya öteki 50 kg.lık it balığı...çatladım valla...
![]() ![]() ya güven kardeş...bu bilgiler hakkat mi? 1987 diyorsun bu rekorler daha sonra kırılmış mı...( gurban olim kırılmış deme ) ![]() rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() valla bunları ceken adamlar işi abartıp daha da ileri gitmiş olabilirler....
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() inşallah ilerletmemişlerdir...buna bile alışmam zaman alacak...ben bazen özellikle ince oltayla sazan avına gidiyorum...(denizde pek büyük balık bulamaz olduk)kendimi biraz oyalamak için...misinayı kopardığıda oluyorbalığın ancak bu bile zevk veriyor...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() bizimm( amcamgil falan) bu güne kadar yakaladıgımızz en büyükk balıkk sazan 0,50 misina ve sonuçç olarak 19 kiloo 400 grammlıkk çok harikaydıııı
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|