![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Balıkcı dostlar bu gün balığa gittim hasılat fena değildi iki sazan üç alabalık tutum gerçi sazanlar biraz ufak ama hiç yoktan iyidir buyrun resimler.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ağbi hasılat bence iyi, bütün avlarının en kötüsü böyle olur inşallah. Bizim gibi boş dönmekte var.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selim Abi son resimde kendimi oltanın arkasında hissettim valla
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
ize biraz zaman ayırıp kafanızdakileri dağıtmak için balığa ve doğaya çıkın derim sevgiler.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selim Abi ben Cumartesi-Pazar geçtim oltanın arkasına da oltanın diğer tarafında olması gereken arkadaşlar yoktu ortada
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kalmaz tabi Mertciğim Taygunla Anıl kurutmuşlar sizin oraları duyduğuma göre balık bırakmamışlar Körfezde neyse balıktan önemli olan boş zamanlarında hoş vakit geçirebilmen kardeşim,tabi ufakta bir hasılatda işin güzelliği oluyor ama bu sefer olmasa bir dahaki sefere hasılatın mutlaka olacaktır resimlerini bekliyoruz.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler dostum, gerçekten de tabelada yazdığı gibi rast gitmiş avın,umarım mücadelecilere denk gelirsin yakınlarda,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
suya atladım | balıkcı omer | ANILAR | 6 | 24-12-2008 19:36 |
Mersinkoyu Gene Günündeydi | şeref-başkan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 22 | 26-05-2008 11:05 |
13 balığa 2 bin YTL ceza | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 21-07-2007 18:13 |
Atladım gittim alabalığa | balıkcı | ANILAR | 16 | 30-08-2006 13:34 |
Gene Temel ... | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 10-02-2006 01:18 |