![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Bu da Armut kurşun olarak adlandırılan bir başka kurşun türü...(KURŞUN ARMUT)
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak abi bu güzel kurşun bilgileri için teşekkürler (tümü için)
Bu kurşunlara küpe kurşunda deniliyor.
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Abisi baktım kurşunlar başlığı boş ve onlarla ilgili bir bilgi yok.Benimde siteye ve bu güzel hobiye yeni başlayan arkadaşlara katkım olsun dedim.Bu başlıklar altında, bu kurşun tiplerinin kullanıldığı takımlar veya onlarla ilgili bligilerde verilebilirse ihtiyacı olan arkadaşlara faydası olabilir diye düşünüyorum.
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() ellerinize sağlık ishak bey...belki bilinen konular ama söyleminizde haklısınız...bende resimleri yok ama bildiğim iki kurşun şekli daha var... "tespih (dizi) kurşun" ve "yaprak (yassı) kurşun...eğer bunların resimlerini de ekleyebilirseniz sevinirim..ben bulabilirsem eklerim...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() bu tıp kursunların kalıbını cıkarttım can sıkıntısından meraklı arkadaslara duyrulurhobı ıcın kursun dokmek ısteyen arkadaslar arayabılırler
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Muhtelif kurşunlar... | Uzm.Dr.Rastgele | Kurşunlarla İlgili Herşey | 0 | 29-08-2006 17:21 |
Muhtelif kurşunlar... | Uzm.Dr.Rastgele | Kurşunlarla İlgili Herşey | 0 | 29-08-2006 17:11 |
Muhtelif kurşunlar... | Uzm.Dr.Rastgele | Kurşunlarla İlgili Herşey | 0 | 29-08-2006 17:09 |
Muhtelif kurşunlar... | Uzm.Dr.Rastgele | Kurşunlarla İlgili Herşey | 0 | 29-08-2006 17:06 |
Muhtelif kurşunlar... | Uzm.Dr.Rastgele | Kurşunlarla İlgili Herşey | 0 | 29-08-2006 16:58 |