![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selamünaleyküm.
siteye yeni üye oldum.öncelikle bu ve bunun gibi siteleri kuran vede zahmet gösterip balıkçılık vasıtasıyla insanları bir araya getirip dostluk kurduran abilerime çok teşekkür ederim.ALLAH(c.c)razı olsun. Bu mesaj en son " 01-12-2006 " tarihinde saat 16:57 itibariyle balıkçısofi tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz imza bilgilerinizi doldurursanız sizi daha yakından tanımış oluruz
Bu arada konuyu takım çeşitlerinden asıl yerine taşıdım müsadenizle ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kardeş hoş geldin. taygunun da dediği gibi sizinle daha iyi diyalog kurabilmemiz için sanırım kim olduğunuzu bilmemiz uygun olur. RASTGELE.......
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() İsmini yazmadığı için ismin ile hitap edemediğim kardeşim,dost ortamına hoşgeldin.Umarım kalıcı ve katılımcı olursun.Kontrol paneli bölümünde yer alan imza kısımından kendini tanımlayabilirsin.
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() ve aleykümselam balıkçısofi...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Miço ![]()
|
![]() aleykümselam sofi kardeşim hoş geldin aramıza ......tanımak isteriz seni
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() aleyküm selam hoşgeldiniz aramıza.....
|
||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() iyisinizdir inşallah!
tanıtayım kendimi:asıl memleketim ordu.ist.doğumluyum.13 yaşına kadar ist.da kaldık.sonra bursa inegöle taşındık.18 yıldırda inegöldeyiz elhamdülillah. geçen hafta bizim arkadaşlarla gemliğe gittik.kayık kiralayıp açılalım dedik. 4 kişiydik.benden başkada kayık kullanabilen yok.yaw nekadar yoruldum. arkadaşlar diyor ben kullanayım. kürekleri bile tutmasını bilmiyolar. yinede 2 tane palamutmu yoksa torikmi anlayamadım aama yakaladık çok şükür.rezil olduk 4 kişi oküçücük kayıkta.oltalar birbirine karıştı.biri diyo benim oltada balık var,diğeri benim oltadada var,öbürü diyo bendede var.ama nedense hiçbirimizin balığı gelmek istemiyo ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() [quote=balıkçısofi]iyisinizdir inşallah!
tanıtayım kendimi:asıl memleketim ordu.ist.doğumluyum.13 yaşına kadar ist.da kaldık.sonra bursa inegöle taşındık.18 yıldırda inegöldeyiz elhamdülillah. geçen hafta bizim arkadaşlarla gemliğe gittik.kayık kiralayıp açılalım dedik. 4 kişiydik.benden başkada kayık kullanabilen yok.yaw nekadar yoruldum. arkadaşlar diyor ben kullanayım. kürekleri bile tutmasını bilmiyolar. yinede 2 tane palamutmu yoksa torikmi anlayamadım aama yakaladık çok şükür.rezil olduk 4 kişi oküçücük kayıkta.oltalar birbirine karıştı.biri diyo benim oltada balık var,diğeri benim oltadada var,öbürü diyo bendede var.ama nedense hiçbirimizin balığı gelmek istemiyo ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aleyküm selam, aramıza hoşgeldiniz...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Taze mi Canlı mı ?? | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 27-01-2006 20:11 |