|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Çok özledim be..
uzun zamandır yapamadım.. bir gün batımında sahilde dostlarla bir ateşin başında. Nicos'un secret love ve nihavend ini dinlerken. bir yudum alıp uzaklara dalıp gitmeyi....ufuklara... taaa..güneşin battıgı yere.... denizin ve sahilin o büyülü ortamında.. sessiz ve sakin sohbetleri... yaşadıgıma tekrar şükretmeyi...özledim. iyi ki varım ve iyi ki varsınız arkadaşlar demeyi.... çok özledim....ama çok özledim.. muvaffak işmen |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muvaffak abim seni böyle içlendiren şey nedir? Öyle dokunaklı yazmışsın ki etkilenmemek elde değil.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() bune içtenlik, bune güzellik abicim ne mutlu yaşayabilmek ve bunları özleyebilmek....
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi sen nihavendi hazır tut, illa ki yaparız bu işi
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() canım abim benim.... bekle inşallah izmire dönünce bulucam seni (mayıs). bu özlemleri inan bende yaşıyorum. toplarız be abi arkadaşları gelenler yeter bize yok olmadı biz yeteriz be abi. sana diyarbakıdan kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum abiciğim. canım duygulu abim benim......
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muvaffak abicim içten yazın için teşekkürler herkes hisseder ama herkes hissettiğini böyle dile getiremez
![]() Bu arada İlker abicim inan izmirden uzak oluşun beni çok üzüyor hani öyle yakın hissediyorum ki seni sanki az sonra kapının önünde bir araba durucak korna çalıcak, balkondan bakınca hadi tago yürü balığa gidiyoruz diyeceksin izmir il sınırları içerisine girdiğinde seni harmandalı ve kılıç kalkan ekibiyle karşılayacam abi (Mert abi sana iş düşüyor topla senin halk oyunları grubunu)
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
merhaba arkadaşlar | KAZIM_35 | Tanışma | 14 | 08-10-2009 19:34 |
Arkadaşlar merhaba | ragıp oy | Tanışma | 10 | 02-09-2007 06:18 |
arkadaşlar dikkat | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 27-07-2007 10:49 |
palamut yakalamayı özledim!!! | yilmaz | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 29-03-2007 09:03 |