|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() slm arkadaşlar şöyle gelen raporları okuyup baktığımda tekneyle balığa çıkanlar hep bir ekip kurmuşlar 6 yada 7 kişilik öyle gidiyorlar.
peki benim gibi tek yada iki kişi olanlar tekneyle ava çıkamıyacaklarmı malum tek başına kiralamak mali olarak çok külfetli. umarım yardımcı olacak kaptan arkadaşlar olur |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Organizatör
|
![]() Mehmet, kaptan hemen müdahelede bulunmuş sağ olsun, fırsatını yaklarsak ne den bereber çıkmayalım tabiki tek başına çıkmak külfetli ...
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() adnan abi ilgin için çok teşekkür ederim mutlaka sizinlede çıkmak isterim
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() evet yaa eğer imkan varsa masraflar paylaşılıp çıkılabilir. bize zaman zaman haber geliyor balığa çıkacak arkadaşlar aranıyor diye . zamanımız varsa iştirak ediyoruz.
hem yeni dostlarımız, abilerimiz oluyor hemde tecrübelerimiz artıyor. HERZAMAN HERYERDE RASTGELE....
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() işte forumların amacı da bu zaten.dostluklara adım atmak bilgi ve tecrübeleri paylaşmak.bu şekilde masraflarımızıda en aza çekmiş oluyoruz.herkeze rastgele...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Organizatör
|
![]() ilk fırsatta dostlar beraber olacağız kısmetse..
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Üstad
|
![]() Arkadaşlar,grup kuramıyan arkadaşlarımız bana tlf numaralarını versinler ben kendileriyle tek tek görüşüp hafta içi veya hafta sonu dört beş kişiyi bir araya getirip kendilerini hem balığa götürürüm hem de yeni yeni dostlar oluşmasına vesile olurum. bende bu dostlarla tanışmaktan mutluluk duyarım.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman abi abi bu güzel teklifini ve mütevaziliğini ayakta alkışlıyorum
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
tekneyle avlananlar kaçırmayın !!!!! | Tanrıdağı | Malzemeler ve Bakımları | 3 | 12-11-2009 23:47 |
Tekneyle Olta Avında Yemleme ? | cotoni | Mazmoz (Yemleme) | 19 | 27-09-2009 07:53 |
karadan-veya tekneyle | ADNAN | Organizasyonlar | 46 | 21-02-2007 20:28 |
acemilerle yola çıkmak..... | lidaki | ANILAR | 24 | 24-01-2007 18:43 |