![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Devamlı olarak suda yaşayıp barınan hayvanlardan her nevi balık etleri yenebilir, helaldir. Kalkan balığı, sazan balığı, yunus balığı, yılan balığı bunlardandır. Fakat diğer su hayvanları çirkin şeylerden sayılır, yenmeleri caiz olmaz. Yengeç, midye, istiridye, istakoz gibi olanlar helal değildir, etleri yenmez.
Balıklar temiz olmayan suların içinde bulunmuş olsalar da etleri yenebilir. kaynak:[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 10-09-2007 " tarihinde saat 17:09 itibariyle mufi tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() helal nedir?
helal kazanç biliyorum ben.. emeğinle kazanmak,üç kağıtsız,çalıp çırpmadan.. kimsenin hakkını gasp etmeden.. helal kazanıyosam ne yersem yiyeyim helal olmaz mı o da zaten.. istisnası domuz eti olabilir ama.. midye kime ne yaptı.. ya da yemeden bir hayat var mı? en azından benim için yok..
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Muvaffak Abim bilgi için teşekkür ederim; sana ve emeğine saygı duyuyorum.
sevgi ve ışıkla kal
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler Muvaffak abi bigiler için.Fakat midyeye pek katılasım gelmiyor.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bende yillardir duyarim midyenin caiz olmadigini ama nedense tapsinin basina gecince birakin caiz mi degil mi dünyami unutuyorum
![]() Yalan yok domuz falanda yerdim hemde en kralini... Ama kötü bir tecrübeden sonra tövbe ettim.... Bunu biliyormusunuz bilmiyorum ama DOMUZ sadece bize degil Yahudilere de haram.Eski kiz arkadasim Yahudiydi.O söylemisti. Bu gibi konularda bence en doru kaynak Diyanet Isleri Baskanligi. Selamlar
Dalgalardir evimiz Yosun kokar tenimiz Enginlere bin selam BIZ DENIZCIYIZ Cumhur 1980 Berlin Bu mesaj en son " 11-09-2007 " tarihinde saat 22:37 itibariyle freediver tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Cumhur abi neydi slogan?
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Atin Ölümü Arpadan olsun Tayguncum
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar burada yazdıgım 2 satır şey sizlere bilgi mahiyetinde değildi (en azından bana göre bilgi değil)..yanlış anlaşılmasın zaten başında da dedim 'Yorumsuz'
insanlar değişiyor/herşey değişiyor/dünya değişiyor.. ama değişmeyen bazı şeyler var ki onlarında değişmesinde fayda var.. |
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() abı emegıne saglık denızden babamda cıksa yerım dıyenler ne dıyecekler acaba
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan
|
![]() yukarıda sayılanların tamamına bakarsak yasaklı gillerin hepsi kabuklugiller çok ilginç geldi bana...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yorumsuz | hamurabi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 21-11-2007 19:39 |
yorumsuz | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 03-08-2007 01:24 |
yorumsuz | orca | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 01-06-2007 10:10 |
Yorumsuz....(AMA ÖNEMLİ) | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 18-04-2007 08:18 |
OLTA-Yorumsuz- | dersuuzala | Videolar | 8 | 03-04-2007 08:33 |