![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar elimde mister twisterin çeşitli boy solucanları var hiç kullanmadım şu ara gölde canlı kullanıyorum ,bunları atçek yapmadan dip oltasında kullanan varmı acaba kuyruk sallantısına su hareketi ile balık gelirmi kaç gündür denemek istiyorum ama daha evvel kullanmadığım için mantığım almadı yasağada az kalmışken boşuna bir kamışı bağlamayayım diyorum balık gece geç yaptığından atçekte yapamıyorum
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() ben bu yemleri sudak avında kullanıyorum...sudak avına dipte saldırır... eğer akıntı varsa belki vurabilir...ama durgun bi yerde işe yarayacağını sanmam... ama diğer levrek ve turna için bi şey söyleyemem buralarda yok bu balıklardan... ama bu yemle en iyi avlanma şekli dipten ya da dipin biraz üzerinden sürütmedir... doğru yerdeyseniz bu şekilde sudak yakalarsınız... ama bu yemi atıp beklemenizi tavsiye etmem... bu arada neredeyse canlı yem kadar işe yararlar...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Fly (yapay sinek) | Güven ÖZYELDAN | Fly | 7 | 12-02-2011 16:40 |
bulgaristanda bir yapay golde | reos_mow | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 11 | 25-07-2009 18:52 |
harika bir yapay yem | mufi | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 17 | 26-01-2008 18:16 |
enteresan bi yapay yem... | aganta borina borinata | Malzemeler ve Bakımları | 3 | 15-01-2007 20:49 |
Yapay Yemler | HALDUN YALIMLI | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 16 | 15-01-2007 14:34 |