|
![]() |
#1 | |||
Oltacı
|
![]() herkese mrb beden eğitimi öğretmeniyim,profesyonel olarak hentbol oynuyorum,bayanım,23 yaşındayım,izmir karşıyakada oturuyorum,haftaya lig bitiyo idmanlar hafifleyecek uzun zamandır dalmayı istiyodum nasip olursa başlayacağım ama malzeme alımı konusunda fazla bilgim yok ve kararsızlıklar yaşıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim,serbest dalış istiyorum,zıpkınıda işi iyice kavradıktan sonra düşünüyorum.Şimdiden cevaplarımız için tşkrlr.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() mavi 35.5 aramıza hoşgeldiniz.
aramızda yeni bir izmirli-hem de karşıyaka'lı ![]() dalış ve zıpkın konusunda ise, bu işi yapan arkadaşlar eminim yardımcı olacaktır.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Aramıza hoşgeldiniz...
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() düzelttiğin için sağol Selim abi.sonuçta yeni sayılırım aranızda öğrenicem yavaştan
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı
|
![]() sadece zıpkın değil zıpkın daha sonra önce bi emekliyim
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tabi ki her zaman sindire sindire ilerlemek en sağlıklısı.hele ki dalış gibi en ufak hatayı affetmeyecek bi uğraş sözkonusu ise..dediğim gibi ben pek anlamıyorum dalış ekipmanlarından.bu konunun üstadları size yardımcı olacaktır
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Sayın Mavi, foruma hoşgeldiniz,
sualtı malzemeleri konusunda , bilgisi olan arkadaşlar yardım edeceklerdir. İmza ayarlarınız kısmına , doğum tarihinizi , yazarsanız hitapta sorun yaşamayız, ayrıca isminizi veya anılmak istediğiniz lakabı da yazabilirsiniz, bayan yazmanıza gerek yoktur, forumumuzda sevgi & saygı ve eşitlik önceliklidir. saygılar |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sayın Bayan, aramıza hoşgeldiniz. İmza kısmına cinsiyetiniz gibi isim ve soyisminizide yazarsanız çok seviniriz. Bu bir forum kuralıdır. RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz...
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.
Malzeme seçimi aslında temel olarak bütçeye dayanıyor. Bu işe ayırdığınız bütçeye göre seçeceğiniz malzemelerin kalitesini belirleyebiliyorsunuz. Forumda bu konuyla ilgili yazılar bulabilirsiniz. Genel olarak yerli markalarda ben Apnea'yı oldukça iyi buluyorum. Ürünlerinden bazılarını kullanıyorum ve memnunum. Özel olarak her malzeme ile ilgili sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni!!! Yeni!!! 14.11.2008 av raporu | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 03-04-2011 22:46 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
Yeni üye | oguzkurt | Tanışma | 8 | 07-10-2006 21:13 |
Yeni Bir Üye | gizer | Tanışma | 9 | 10-09-2006 00:09 |