|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Merhaba Balıkçı arkadaşlarım..
Bende sizler gibi deniz ve veya balık tutkunu biriyim... Sizlerden gelen yazıları merakla okuyorum.... Anlatımlarınız ve öğrendikerim için TEŞEKKÜR EDERİM... Bende mümkün oldukça nacizane bilgim ve deneyimlerimle katkıda bulunmaya gayret edeceğimi ümit ediyorum... Keyifli ve bereketli avlar yaşamanız dileğimle... Levent Bekir Telli
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz Levent
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Levent Bey öncelikle cevap verdiğiniz ve katılımda bulunduğunuz için teşekkür ederiz,
kontrol panelinizden doğum tarihi de belirtirseniz hitap sorunu yaşamayız, forum kuralıdır |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Hoşgeldin Levent ...
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz, "araştırıcı" kullanıcı adınızda bol bol araştırma yaptığınızı çıkardım. Bulduklarınızı da bizimle paylaşırsınız umarım
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Merhaba Saygıdeğer Balıkçı arkadaşlarım... HOŞ Ve Keyifli Buldum... Öncelikle samimi karşılarınız için teşekkür ederim.... Gelelim katılımcı ve araştırıcı olmam hususuna.... Biraz yoğun ve yorucu bir çalışma tempom var.... kullanıcı adımdaki yüklülükten dolayı benden "beklentilerin" farkındayım... Fırsat buldukça nacizane bilgim dahilinde bildiklerimi ve düşündüklerimi paylaşmaya gayret edecem... Benim "Levrek" kullanıcı adını kullanan Erol Bey gibi "otör" olduğumu asla düşünmeyin... Konu başlığında yazdığım gibi "sizlerden biriyim".... ![]() Önce beklentileri biraz düşürelim, sonra hayal kırıklığı olmasın... ![]() KEYİFLİ VE BEREKETLİ AVLAR DİLERİM... RASTGELE...
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin levent...
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Hoşgeldiniz...Umarım, kalıcı ve katılımcı olursunuz....
|
||
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Levent abi hoşgeldin
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |