|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet sitemizin yöneticilerinden ACHILLES (haldun abim) ve ben cumartesi ile pazarı birbirine bağlayan gece saat 3 sularında yola çıktık. 40 dakikalık yolu alışveriş yapa yapa yem araya araya 1,5 saatte giderek rekor kırdık denilebilir. Saat 4:30 sularında çeşmealtı limanında bizi bekleyen tekneye gittik. Gider gitmez yola çıktık avlanıcağımız kerterize geldiğimizde daha saat 5 yeni olmuştu oltaları gecenin karanlığında salladık akşam üstü saat 6 ya kadar süren avda benim payıma düşenler.
Balıklar: Karagöz,mercan,mandagöz mercan,lidaki,gopez,ısparoz,izmarit
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sülünez/Sülünes (Çakı Midyesi) (resim eklendi) | ykmk | Sülünez | 36 | 08-09-2012 08:27 |
özüme döndüm :) 23.08.2006 (Hikaye Eklendi) | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 12-09-2006 12:08 |
sezonu açtık Kordon' dan sevgiler.....(İmbat kardeşime sevgilerimle..) | obivan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 09-06-2006 17:47 |
İmbat' ın dikkatine | muhabbetci | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 4 | 28-10-2005 00:48 |