|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar nasip olursa Cuma akşamüstünden çıkıp cumartesiyide geçirecek şekilde Zeytineline ilk seferi gerçekleştiriyorum. gece kıyıdan gündüz bulursak tekneden bulamazsak kıyıdan nasibimizi arayacağız. bu hafta sonu için herkese rastgelsin.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kıvanç bey inşallah zevkli ,neşeli ve bereketli bi av geçirirsiniz.Raporları heyecanla bekliyoruz,rastgelsin..
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Kıvanç'ım gazan mubarek ola....
![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() haydi rastgelsin kıvanç abi ben çalışmıyo olsam gelirdim valla..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kıvanç şimdiden rastgelsin kardeşim...bende bu aralar çok yoğun çalışıyorum...
işim olmasa program süpermiş aslında...olsun artık kısmet bir sonrakine inşallah. benim içinde tut kardeşim...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Kıvanç herşey gönlünce olsun arkadaşım. inşallah şansın açık olur
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kıvanç abi şimdiden herşey rastgelsin. Oraya giden ortaya karışık yapıyor, sanada o karışık balıklar nasip olur umarım. RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() kıvanç sana şimdiden bol şans dilerim rastgele
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kıvanç Abi şimdiden rastgelsin, umarım gönlünden geçen balıkları yakalarsın...
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim.
![]() ![]() ![]() nasipse bu hafta sonu "KAMAŞULLAH" yazacağız yere. herkese rastgelsin. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|