![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() selim bey siz daha iyi bilirsiniz cormoran cormaxx br 3 s makine ve cormoran bull fighter spirute 270 cm. kamış indirim var güçlü ve sağlam bir atçek takımı olur diye düşünüyorum fikrinizi alabilirmiyim bu marka için herkes çok iyi evladiyeliktir diyor
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() teşekkürler selim bey
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Selim Abi ye tesekkür etmekle beraber bir ikisey eklemek istiyorum.. Bence Cormoran sadece kamisda iyi bir marka ama tabiki bir Sportex gibi degil.. Ve son olarak:Eger malzemelerinizi temiz kullanmayip bakim falan yapmiyorsaniz...Sakin Selim Abi nin dediklerini almayin.O aletlere cok yazik olur. O zaman en iyisi ALBASTAR la devam derim ben ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Cormoranın geçmişini bilemiyorum ama son dönemlerde çok güzel makinalar üretmeye başladı gibi geliyor bana da...Bahsettiğiniz makinadan bende de var ve şuana kadar hiçbir sorun çıkarmadan yağ gibi çalışıyor...tabi evladiyelik olurmu onu bilemem ama sanırım düzenli bir bakımla daha uzun seneler ihtiyaçlarıma cevap verecektir diye düşünüyorum...bu makinayı katiti,at-çek ve yemli takımların hepsiyle test ettim ve hiçbir problem çıkarmadı...oldukça hafif bir makina olması nedeniyle hem teknede hem kıyıda hiç yorulmadan saatlerce elde kullanılabiliyor ayrıca yem kontrol sistemi denen 2. bir kalamaya sahip olması da makinanın bir diğer artısı bence...ve hatta uygun kamış ve misina ile uzak atış performansı da hiç fena değil...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ayrıca arkadaşlar ekonomik ve pahalı emsallerinden hiç bir farkı olmayan bir makina istiyorsanız size banax marka makinayı öneririm ben 8 yıldır hiç bir sorun yaşamadan kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim kamış olarakta yine diğer pahalı markalardan hiç bir farkı olmayan shimono markası derim bu ikili çok iyi iş çıkartıyor ve cebimizide üzmüyor .
rastgele.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kamış ve makine hakkında yardım ve yorumlarınız | ahmetceylan | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 14 | 28-02-2011 10:08 |
Cormoran çıkrık bilgi... | Aqua | Sırtı-Seğirtme | 0 | 26-11-2008 15:00 |
iyi makina | mufi | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 24 | 27-02-2008 15:09 |
dam kamış ve makina | cevat2 | Malzemeler ve Bakımları | 7 | 14-08-2007 17:14 |