|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bu linkteki haberi okumanızı istedim arkadaşlar.. ben sert yorumlar yapmak istemiorum.. o yüzden konuşmıycam...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Domuzdan Post, Gavurdan Dost Olmaaaaaaaaaaaazz!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Organizatör
|
![]() Hala bizans mı var ?
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan
|
![]() kürşat kardeşım ben battal gazıye haber vereyım olmazsa ben hallederım nede olsa hasan ım ulubatlıda oluruz .bunların hepsı şaşırmış.başlarına gelecek var.
![]() ![]() ![]() saygılar sevgıler |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() herifler 600 yıldır hazmedemediler. hazmettirmekte bizlere düşüyor.
şerefsiz zındıklar.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() herzaman ki gibi nabiz yokluyorlar...bizim de onlar gibi soguk kanli olmamiz lazim...
Ama millet hakli olarak dösemis.... Bosverin yaaa....Biz baliktan konusalim... Burada zaten stress den kurtulmak icin toplanmadik mi?
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Başlarına gelicek bişeyler var.Belalarını bizden arıyorlar
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Bunların icinde 19 sene kalan birisi olarak ben normal karşılıyorum.siz ne yaparsanız yapın hangi tanıtım organizasyonu ile bu avrupalılara yaklaşırsanız yaklaşın buraya gelen turistere ne kadar konuksever ve misafir perver kişiliğimizi gösterirsek gösterelim onlar bizi nasıl görmek istiyorlarsa öyle görüyorlar ve öyle görmeyede inatla devam ediyorlar mesele bundan ibaret.
ONUN İCİN DOSTLARIM KISIR CEKİŞMELERİ BIRAKALIM BİR AN EVVEL KUVVETLİ DEVLET OLALIM: |
||
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Bizi temsil etsinler diye seçtiklerimiz ne yapıyorlar bu durumlarda??
|
||
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BOŞ VERİN YA İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sarı nokta hastalığına tedavi yolu | MAVİ FENER | SAĞLIK | 0 | 18-07-2009 17:03 |
Balık tutmak için en iyi 10 nokta | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 19-02-2007 10:28 |