|
ANILAR Yaşanmış veya yaşanmamış anılar. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar geçetiğimiz hafta sonu (07.10.2006) bölgemizde genelde hava bayağı güzeldi.Fırsat bulup bende çeşme tarafından tekne ile açılıp anımızı ve tuttuğumuz mercanlardan bana düşenlerin fotoğrafını sizler ile paylaşmıştım.Bugün aynı hafta sonu o güzel havada ıldır tarafından tekne ile kıyıya yakın yerlerde takılan arkadaşlarımdan nihayet görüntüler geldi ve sizlerle de paylaşıyorum.Polyester tekne ile saat: 15.00'e kadar sırtı çekmişler ve zargana ve levrekleri almışlar.Yaptıkları plan gereği bu saatden sonrada sırtı çekmeyi bırakıp,yengeç ile çupra tutmaya çalışmışlar.Bana göre de bayağı başarmışlar.Ne diyeyim böyle başarı tüm dostlar başına.....
![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar dosyayı açabildiniz mi ?
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() ishak bey "mswmm" dosyasıdır bu " windows movie maker ... ancak içeriği boş...ben açtım kayıtlı resim yok içerisinde...eğer bunu bi clip haline getirmeye çalıştıysanız programa filmi bitir komutu vermelisiniz...ve kaydetmelisiniz...aksi taktirde bu program lokal dosyaların adreslarine göre çalışır...eğer resimlerin yeri değişirse sizin bilgisayarınız da açamaz...sanırım siz sadece çalışmayı kaydettiniz...lütfen filmi bitir komutunu veriniz...
kolaygelsin... |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() buyrun gözünü av görsün...
İSHAK BEY'İN PAYLAŞIMIDIR... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Doğan'cım ellerine sağlık,varol,sağol.Abisi bilgisayar konusunda çok cahil olduğumu daha önce yazmıştım.Tekrar ellerine sağlık diyorum.
![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Organizatör
|
![]() 40ın üzerinde çipura var yaaaaaaaaaa
41 defa maşallah sanırım yakalayan arkadaşlar 40 ın üzerinde abdest almalı ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() ishak abi rica ederim cehalet ne demek...ben bi süre önce resim ekleyemiyordum...
bu arada paylaşımınız için teşekkür edrim...beni bayramda balığa çımak için daha da heveslendirdi... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Gerçekten maşallah, diyecek başka birşey bulamıyorum...
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Oy oy oy oy sürüsüne bereket. Denizde bi şey bırakmamışlar valla. Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() elinize, ayağınıza vede kameranıza sağlık bu güzelim balıkların hiç olmazsa görüntülerini bizlerle paylaştığınız için
Başarınız daim olsun Rastgele ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
sadece bızde olmuyormus | mehmeterhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 14-03-2008 19:46 |