|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bununlailgili birşeyler okumuştum ancak nerede olduğunu bulamadım ,bilmenin, görmenin yararı olur diye paylaşıyorum...
gerence Bu parazit balıklarda yaygın olarak bulunan bir parazit türüdür..yaygın olarak 2 türü bulunur.. Birinci türü ağız solungaç bölgesine yerleşirken ikinci türü balığın vücüduna dışarıdan yapışır.. Bu şekilde balığın kanını emerek beslenir,balığın büyümesini yavaşlatarak hastalıklara sebep olabilir.. Üretimde ekonomik olarak zararları vardır..Denizde doğal olarak bir çok balık türünde bulunur... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() sitede bu konu hakkında çeşitli bilgilerin olduğu bi başlık vardı...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] resimler çok iyiler... paylaşım için teşekkürler... |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() yusuf abı hakkaten çok güzel resmetmişsin.daha önce bu kene ile tanışmayan arkadaşlar için çok canlı görüntüler olmuş.eline sağlık..
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler, oldukça açıklayıcı resimler. Gerek dalışta gerekse oltada avladığım balıklarda sık karşılaştığım bir canlı. Bölgesel olarak bulunma yoğunluğuyla ilgili bir değişim var mı diye merak ediyorum aslında...
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Resimler İçin tşk ederim....bir dahaki sefere tuttuğum balıklarda dikkat edicem... öncekilerde ise wallaha hiç bakmadan yedim gitti ama neyse
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Keneyle ilgili bir yazı okumuştum ama nerede olduğunu hatırlayamadım, elimdeki fotoğrafları paylaşmak için yeni bir başlık açıp siteye indirdim.
Görünüşü gibi ezildiğinde kokusu da iğrenç bir yaratık... Tanınması açısından fotoğraflarla bir katkım olduysa , ne mutlu bana...
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() bu mahluğun yapıştığı cok balık gördüm ama ağızda olanını ilk defa gördüm paylaşım ve resimler icin teşekkürler.
|
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İsparazların % 99 vardır çok faydalıdır yem olarak geri kullanabilirsiniz.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Miço ![]()
|
![]() çok ilginç... paylaşım için teşekkürler
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Daha ilk fotoğrafta görünce yıkıldım. Zaten böcü börtüye karşı takıntım had safhadayken, o güzelim balığın ağzından o ne ihtişamlı bakıştır. Rabbim beni o su haşaratıyla karşılaştırmasın
İlk hedef kitlem olan istavritlerin de ağzına girecek kadar ufakları falan var mıdır? + hayvanın çevikliği hakkında bilgisi olan var mı, bi de atlayıp zıplıyorsa dağlara taşlara...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|