|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selamüneleyküm,
arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun. şehitlerimize ALLAH rahmet eylesin.yakınlarına ALLAH sabır versin. pazar günü saat 6 buçuk ta pita da oltalarımızı suyla buluşturduk. saat sekiz oldu 5 10 gopez in dışında bi şey yok.hekim adasının arkasında da arkadaşlar vardı.arayıp oranın durumunu sorduk.dedilerki üçü 1 kğ gelecek mercanlar alıyoruz.kim tutar bizi artık orada,hemen onlaran yanına gittik. gittiğimizde artık mercan kesti dediler.bir tane yaklaşık 75 cm boyunda köpekbalığı yakalamışlar.neyse biz orada saat 5 şe kadar avlandık. oltanın birine yengeçle kalamar takıp attım yarım saat beklemeden sonra oltanın ucu nerdeyse denize yapışıverdi.tamam dedim şimdi babayı aldık. her an kamış kırılacak gibiydi.o sert kafalara rağmen yarıya kadar çektim ama son kafa oltayı koparmaya yetti.acaba neydi diye konuşup durduk. yem olarak sülünez kullandık. aslında hepsi bu değil ben bi akşam yiyeceğim kadar aldım gerisini arkadaşlara bıraktım. hepinize saygı ve sevgilerimle.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çeşmealtı Raporu | Engin Bahce | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 14-11-2009 00:13 |
19.07 Çeşmealtı Raporu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 21-07-2009 21:18 |
18.05. Çeşmealtı Raporu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 35 | 23-05-2008 12:47 |
Çeşmealtı Raporu | paşalı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 01-04-2008 20:55 |
03,02,08 pazar aliağa raporu | er35han | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 06-02-2008 07:53 |