|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar,İstanbul a nihayet taşınmam ile denizede olta atmaya başladım.Senelerdir elime almadığım kıbrıs takımları ve zargana toplarını ,levrek bırakmalarını sonunda kullanabiliyorum.Bir seneye yakındır bildiğiniz üzere genelde tatlısuya (mecburen)olta atıyordum.Gece lüfer ve palamut denemeleri balık daha nadiren bulunduğu için sonuçsuz kalsada , bugün beş yıldır olta atmadığım zargana ve kefal denemesi yaptım,e hala unutmamışım demekki.
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Zargana Avı | niXiz | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 30 | 25-02-2012 22:21 |
Marmara Denizi Hakkında (Önemli) | mufi | SAĞLIK | 6 | 30-08-2011 21:18 |
Palamutlar kasada/Marmara | MAVİ FENER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 09-08-2009 10:46 |
Marmara Adası | gizer | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 3 | 16-08-2006 10:04 |
Marmara bölgesinde avlanma | cilimpuli | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 21-07-2006 12:15 |