|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Ören plajında gece saat 22 den sonra kıyıya teşrif eden levreklerden biri ile tanışmamızın ölümsüz hatırası.Fotoğraf biraz flu ama sanırım idare eder.
Bu mesaj en son " 16-11-2005 " tarihinde saat 21:54 itibariyle nirvana tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bravo nirvana,levreğin maşallahı var
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() sağol levrek kardeş, levrekte sessizliğin ve görüntü vermemek gerektiğinin önemini öğrendikten sonra kendileri ile tanışmaya başladık.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() SÜLEYMAN abi ellerine sağlık başarılarının devamını dilerim.Umarım hepbirlikte daha iyilerini tuttuğuna şahit oluruz.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Vallaha devamı dilerim başka bişi diyemiyorum...
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() sağolun kardeşlerim daha irilerini yakalamanız dileğimle.Crown 15507 seri 8 nolu iğnelerin 9 adedinden oluşturulmuş tuzlu sardalya ile yapılan dip kıbrısı bu marifeti gerçekleştirdi.
Bu mesaj en son " 17-11-2005 " tarihinde saat 20:26 itibariyle nirvana tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Süleyman levrekte çok güzelmiş babacım,gönülden tebrikler,özendim valla...
|
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() rastgelsin arkadaş
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ören plajini biliyorum çok hariha bir yer orada olupta balık tutmasamda olurdu..
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() İlhan kardeş geçen sene 2 ay kaldım örende ama sorsana denize kaç kere girdin diye .millet plajdan çıktıktan sonra biz gece el koyuyorduk (levrek randevusu için
![]() Yani hem deniz hemde balık avı için enfes bir yer .Kumluk olması takımlarımız için ayrı bir avantaj.(avatar resmimde plajın bir kısmı görünüyor zaten tarife gerek yok gibi değilmi) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
levrek... | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 02-12-2007 07:30 |
21.10.2007 Ören açıkları | amatör balıkçı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 23-10-2007 18:40 |
Levrek Ve.. | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 15-06-2007 00:17 |
Levrek | Sohbetcibaba | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 31-05-2006 08:29 |
Levrek | Anıl ÜNALAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 24-02-2006 05:04 |