|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() burdaki tüm dostlara yani sizlere slm ederim,ben izmir torbalıda oturuyorum,balıl merakı yaklaşık 45 gündür başladı bende yani cok mu cok amatörüm,meslegim geregi ayda 20 gün sehayat ediyorum,karadeniz ve antalya calışma bölgem,uzun lafın kısası ben kipa dan aldıgım çin malı kamışla idare ediyorum,bana iyi bir kamış markası önerirseniz cok sevinirim.önerileriniz için şimdiden cok tşkler hepinize....
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mahurabi Aramiza Hoş Geldin , Katilimci Olman Dileğiyle. Rastgele.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() hoşgeldin hayırlı olsun livarın balıkla dolsun
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldin.Katılımcı olman dileklerimle bol balıklı avlar.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hakan abi hoşgeldin elimizden gelen her türlü yardıma hazırız. Sen ne tür av yapacaksın onu söyle yeterli.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin hakan abi.Elimizden geldiği kadar yardımı biz sana göstermeye çalışırız.Sen taygunun sölediği gibi nerden hangi balığı avlıyacağını bize bildir yeterli.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Miço ![]()
|
![]() aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz biz yardıma hazırız yeterki bize teknedenmi kıyıdan mı avlanacağınız konusunda bilgi verin rastgele
![]() |
![]() |
#9 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Aramıza Hoşgeldin Hakan, keyifli paylaşımlar
Sevgi ve Işıkla Kal
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Hoş geldiniz arkadaşım yakında elinizdeki kamışın yeterli olmadığını fark ediceksiniz buradaki doslarımızın katkılarıyla selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |