|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sitedeki bazı arkadaşların şikayetleri vardı, balok tutmaya gittim hiç bir şey yok, bu işi bilenler yardım etsin diye, peki biz işi bilenlere kim yardım etsin, biz 3,5 iş bilenler olarak koca akdenizde ,koca günde 1 kg bile balık alamamışız. demekki bizde şöyle diyeceğiz imdaaaaaaaaat yokmu yardım eden.
kadro: 1) ben - 2) rauf abi - 3)m. remzi erkepli - 3,5) seçuk
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER Bu mesaj en son " 07-12-2007 " tarihinde saat 22:22 itibariyle cumhur tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Cumhur abi balıksız ama bol muhabbetli bir gün olmuş. Birdahaki sefere hem bol balıklı hem bol muhabbetli olur inşallah
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() tekne güzel kadro güzel muhabbet güzel.birdahakine balıklarda geldimi deymeyin keyfine hepinizi canı gönülden kutluyorum abilerim..tebrikler...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu güzel ortam inşallah bir dahakine balıklarla dolu olur.Abiler bu balon balığı gerçektende bayaa tehlikeli olmaya başlamış baksanıza 4 er li geliyolar,Allah kurtarsın demekten başka çare yok heralde.
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Aslında pilan başkaydı değişti esas pilanda aygazı,tavayı,yağ vs getirip sabah 6 da balığa cıkacaktık evvela batı alanyada palamuta sırtı cekip sonra yemli ye takılacaktık teknede kendimize balık ziyafeti cekicektik lakin.pilan değişikliğe uğrayınca hem palamuta gec kaldık hemde yemli yapacağımız yer doğu alanya olarak değişince remzi kardeşimin eşinin yaptığı börek ve kekler ile idare ettik bunada şükür selamlar.Ne demişler balıkcı istediğiyle değil bulduğuyla yetinmeli.
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Cumhur Abi, yazımdan sonra cevaplayan ustalarımda morali duzelttim. Allah ne verdi ise devam, usanmak yok diyorum
Sevgi ve Işıkla Kal
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Miço ![]()
|
![]() o teknede olmak için neler vermezdim muhteşem üçlü remzi abinin yanındaki yastık tam bana göre hem kilo olarakta dengelemiş olurduk
![]() emeğinize sağlık abilerim
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Deniz salyangozu ve deniz patlıcanı avcılığına ait yasaklar Madde:27 | MAVİ FENER | Resmi Avcılık Duyuruları | 1 | 20-02-2010 18:45 |
Deniz Yosunları ... | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 4 | 09-10-2009 19:50 |
Deniz Kefali | freediver | Olta Avcılığı Dökümanları | 9 | 24-08-2007 04:26 |
Deniz Balıkları | Güven ÖZYELDAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 25-08-2006 23:37 |
Deniz Yilani | aserkansatı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 18-12-2005 21:54 |