|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() nevzat arkadaşımdan gelen bu duyruyu aktarıyorum.
O N E M L İ D İ R !!!!!!!!!!!! !!!! > Arkadaşlar, aşağıdaki yazı AVEA, TURKCELL ve VODAFON 'yi karalama kampanyası > değildir. Her ne kadar ilk okudunduğunda şüphe ile yaklaşılsa bile, olayı > deneyince gördüm.Sizde mutlaka iletebildiğiniz kadar herkese bu maili > forward edin. > > AVEA, TURKCELL VE VODAFON KULLANANLAR; > > Telefonunuzdan hemen ##002# yi tuşlayın (Arayın, ekranınıza aktarma iptal > diye bir yazı gelecek) böylece yönlendirmeyi kaldırın. Yoksa size ulaşamayan > herkesten bir kontör düşecek... Ve bunu AVEA, TURKCELL ve VODAFON kullanan herkese gönderin. Göndermezseniz siz aradığınızda sizden de kontör düşecek. > Eğer aradığınız kişinin telefonu da telesekreter ayarli ise, dinlediğiniz 1 > sn'lik 'aradığınız kişiye ulaşılamıyor' mesajı için bir normal arama > karşılığı ücretlendiriliyorsun uz !!! > İşin garip olan kismi bu değil aslında. Normal AVEA, TURKCELL ve VODAFON > hatlarında default (fabrika çıkışı) olarak ayarli bir telesekreter yokken, > herkeste bu telesekreter otomatik olarak ayarlı geliyor!!! Yani sizin hiçbir > şeyden haberiniz yokken, çaktırmadan sizden intikamını alıyor. Arkadaşınızı > aradığınız ve ulaşamadınız mı? Hemen 1.5kontor . İki dakika sonra yine mi > ulaşamadiniz bir 1,5 kontör daha... Ne uyanıkça degil mi? İşin daha da > kötüsü kimsenin böyle bir uygulamadan haberi yok, herkes diğer operatörlerde > olduğu gibi aranılan telesekreterin bedava olmasını bekliyor. Ne de olsa > paralı olan bir uygulama otomatik olarak ayarli gelmez yanılıyor muyum? > Bu olayı iptal ettirmek ise daha da bir trajik komik; AVEA, TURKCELL ve > VODAFON'yi arıyorsunuz, durumu anlatıyor ve 'uyanık' olduğunuzu > gösteriyorsunuz, onlar da size AVEA, TURKCELL ve VODAFON hatlı > telefonunuzdan ##002# 'yi aramanız durumunda tele sekreterin > kaldırılabileceğ ini anlatıyorlar. Bu mail'i gönderen arkadaşa teşekkürler |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Dedidiğin doğruymuş Rauf abi.Ben iptal ettim.Çevremdekilere de durumu aktarıcam.Saygılarımla..
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Rauf abi uyarın için teşekkürler...
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() teşekkürler rauf bey.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili amcacım, dediğini yaptım, her iki telefonumdada yasaklı servis diyor.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Miço ![]()
|
![]() Ülkemizde niye böyle şeyler oluyor? Abone olurken bu soruların bizlere sorulması gerekmiyormu? Bu sorular bizlere sorulmadığına göre bu apaçık
sahtekarlık olmuyormu? Paramız cebimizden olurumuz alınmadan çalınmıyormu? Kimbilir 13-14 yıldır kaç para cebimizden bu yöntemle ÇALINDI? BUNUN MÜEYYİDESİ YOKMU? YOKMU? YOOOKKKKMMMUUUUUUUUU?
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Suya düşen cep telefonu | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 19 | 07-07-2008 11:36 |
bilgisi olanlar?? | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 0 | 20-03-2007 15:33 |
Okullu Olanlar | hijacker54 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 12-02-2007 17:36 |
Yeni üye olanlar............................. | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 12-09-2006 06:37 |