|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan
|
![]() Sevgili dostlarım
![]() ![]() Serkan kardeşimin işi sebebiyle bu gün saat 11.00 de Urla Özbek e gittik ![]() ![]() su kenarı nede olsa serkan kardeşim işlerini hallederken bende biraz olta atmak istedim.SERKAN kardeşimede ne dersin sıkılmazsın demi dedim oda sağolsun yok sıkılmam sen oltaları at ben teklifi bitirir bitirmez yanındayım dedi bende usul usul ordan yürüyerek deniz kenarına indim ![]() üçbeş balıkçı rüzgara rağmen atçek yapıp olta atıyorlardı ![]() limanın kenarındaki taşlardan bende kendime göre uygun bir yer buldum mamun ve madya yemim vardı sörf kamışları götürmüştüm birine madya diğerine mamun taktım oltaları suya bıraktım ![]() ![]() ilk deneme biraz geç kalmamdan olsa gerek başarı yoktu hiç umursamadan tekrar yemledim bidaha attım ![]() bu defa arabaya girmeyecektim o misafiri bekleyecektim az bi zaman bekledim tekrar aynı biçimde olta hareketlendi bende tepkimi verdim ![]() ![]() gelen çok yoruyodu biraz uğraştan sonra kıyıda ![]() daha sonra başevkle ve zevkle olta atmaya devam ettim Serkan kardeşimi tel ile aradım bir levrek tuttum dedim iyi bizde geliyoz dedi aradan 5 10 dakika geçmeden serkan kardeşim ve nejat biladerim geldi oltalar sudaydı bekliyorduk serkan kardeşim eee ne oldu biz geldik diyemi balık yok derken benim olta tekrar harekette tasmaladım kameraman iş başında meğer benim yeni makinayı kullanamayan acemi kameraman çekiyorum diye boşa çekmiş ![]() ![]() ikinci levreğide kıyıya çektik ama videosu çekilmeden ![]() ![]() neyseki fotoları çekebildik.birdahakine kullanma kılavuzunu okumadan çekim yapmaz ![]() ![]() ![]() ![]() zaman su gibi akıp geçiyordu.telefonum çaldı bir baktım süleyman abimiz (kaptan karabulut üstadımız)çaya davet ediyordu gelelim gelmesinede balıklarımız az senin livarda varmı dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uzun lafın kısası kısa bir gün içinde hem serkanın işini hallettik hem balık tuttuk hemde saygıdeğer süleyman abimizin misafiri olup çayını içtik livarındaki balıkları kaptık ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 25-02-2010 " tarihinde saat 11:01 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hasan 64 | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 26 | 19-07-2007 22:39 |
Nice yıllara Serkan | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 18-07-2006 21:56 |
Serkan Abi İçin | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 18-12-2005 06:35 |