|
Takım Çeşitleri Balık avında kullanılan takım çeşitleri... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba ben zonguldakta kıyıdan balık avlamayı düşünüyorum bu hobiye daha yeni başlıyacağım hobi hakkında fazla bilgim yok araştırarak bir kamış ve makine seçtim sizin yorumlarınızı bekliyorum
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kamışın kullanım özelliğini felan bilmiyorum bununla hangi balıklar tutulur iyimidir hiç bir bilgim yok , ben kıyıdan oltamı atıp balık gelmesini beklemek istiyorum araştırdıklarıma göre spin denilen kamışlar var ince oluyor çok ince kamış istemiyorum kırılmaması için ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kamış,makine tavsiyesi Önemli !!! | hüseyinzümrüt | Malzemeler ve Bakımları | 1 | 31-05-2012 07:19 |
Makine & kamış için ne dersiniz? | fehmi5 | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 9 | 08-09-2011 13:39 |
Kamış ve makine hakkında yardım ve yorumlarınız | ahmetceylan | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 14 | 28-02-2011 10:08 |
suf kamış ve makine-yardım | elmexicano | Surf | 5 | 08-04-2008 23:58 |
Yeni makine ve kamış... | katiti | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 21 | 24-01-2007 13:12 |