|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yıllardır av maceralarımla kafalarını şişirdiğim arkadaşlarım sonunda dayanamayıp balık avı işine başladılar çok şükür. Artık beni daha iyi anladıklarını kendilerinden duydum artık geri dönüşleri yok. Haftada iki gün balıktayız diyorlar
![]() Mevki Paşalimanı Fotoğraflardaki balıkların tümü suya iade edildi boyları nedeniyle. Sargos,karagöz,yazılı hani, güneş balığı, kaya balığı, ısparoz, bir kaç tanede sarpa denk geldi. Ben karışan oltaları açtım, kopan takımları bağladım, yem taktım, ders verdim, yakalanan balıkları oltadan çıkardım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dipnot: Paşalimanı tarafına gidecek olursanız yanınızda gümüş balığına benzeyen 7-9 cm sahte balık götürün tavsiye ederim bol gümüş ve levrek var. Ayrıca zarganada bol ve bu zarganaları yemeye çalışan lambukalarda var. Zargana tipinde sahte veya canlı zargana ilede avlanabilirsiniz en aşağı 2 kilo civarı boyları.
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|