|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]/dsc02855qc4.th.jpg[/IMG]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Şener bey, tebrik ederim çupuralar çok güzel.
Biraz ayrıntılara deyinirseniz (yer,mekan,zaman,grup v.s) sevinirim.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşşşşallah diyerek dilimi ısırdım
![]() Ayrıntıları bekliyorum bende İbrahim abi gibi
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() valla arkadaşlar ben genelde ıldırıdan avlanıyorum. bende 3,60 yamaha marka katlanır bot var atıyorum arabanın arkasına doğru ıldırı.cumartesi bilitonuz hava çok kötüydü gidemedim.pazar sabahı kaltım hava güzel bi şansımı deneyim dedim aldım bacanağımı çıktım yola şansa bereketliydi deniz!
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ellerine sağlık hocam misinan balıkla dolsun!!
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
kısa bir aranın ardından izmarit ispari avlarım | hurriyet | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 02-03-2009 21:40 |
Biz Boat 2006'nın ardından... | katiti | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 40 | 16-12-2006 22:05 |
Kesat bir haftanın ardından... | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 19-07-2006 07:29 |