|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Pazar günü işim olduğu için tüm programı iptal edip 11 nisan c tesi günü ekiple birlikte g.bahçe 2. limandan açıldık.Geç kaldığımız için sabah suyuna yetişemedik. Bu arada tüm ekip gopez izmarit çekmekten helak olmuşken iğnenin ucundaki yemi emen balığın tıkırtılarını hissedince oltayı tasmaladım. Tam üst çenesine oturan iğnenin etkisi ile balık hızlı bir atak yapınca keyfimden dört köşe oldum. Oltanın ucundaki baskıya bakarak çok büyük değil ama bu kadar karşı koyan balık ya çupra ya karagözdür dedim kendi kendime.Balık suyüzüne yaklaştıkça parlamasından haklı olduğumu anladım.Ve nihayet tekneye teşrif eden yakışıklıyı ters elle tutunca az daha livar yerine suya atıyordum
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bol gopez az mercanlı günün ardından tüm sinirlerimiz gevşemiş,şekilde limana dödük. Daha iyilerinin sizlere gelmesi dileği ile... YER : PİTA YEM: MAMUN SÜLÜNEZ EKİP : UĞUR MÜDÜR FERİDUN BABA GOPEZ CENGİZ ÜÇBUÇUK UFUK OSKİ ÖZKAN TÜRKKASI HÜSEYİN
uğur 1976 izmirin denizi kız , kızı deniz kokar., izmirin sokakları hem kız hem deniz kokar.... Bu mesaj en son " 13-04-2009 " tarihinde saat 19:32 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Uğur abi videoları yukarıdaki linkteki gibi eklersen sorun yaşamayız. Bu şekilde html kodu forumda çalışmaz.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tayguncum altta linkleri de verdim. çok zor yükleniyor ve bende hemen düzenleyemeyeceğim.işlerimi toparlar toparlamaz düzeltirim
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Uğur kardeşim güzelleri çekmişsin tebrikler.Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
12 Nisan 2008 Raporu | social | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 28-04-2008 21:49 |
28 Nisan raporu | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 30-04-2007 09:36 |
22 Nisan Raporu | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 40 | 25-04-2007 21:51 |
23 Nisan Gerence raporu | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 14 | 24-04-2007 12:57 |
14 nisan gümüldür raporu | Lethe | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 6 | 16-04-2007 15:08 |