|
Akvaryum Akvaryum balıkları, bakım, üretim, sorular... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Uzun araştırmalar sonucu aradığım balıkları buldum. Pazar günü gidip damızlıklarını gördüm hepsi, F0 Tropheus moorii ilangi yellow.
Bu güzel balıkların 20 adet yavrularından alıp tekrar İzmir'e döndüm. Yavruları alıştırdıktan sonra akvaryumuma koydum. Bir kaç resmi sizlerle paylaşmak istiyorum; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() İbrahim güzel balıklar.. Nazar değmesin.. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
|
![]() Necati kardeşim, çok teşekkür ederim...
İnşallah, nazar değmeden büyütürüz...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() abı cok guzel gorunuyorlar allah nazardan saklasın
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() önceki balıklara ne oldu ibrahim abi
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ibrahim abi cok ğüzel akvaryum ayarlamışın balıklarınıda çok güzel büyütürsün işallah
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan
|
![]() İBRAHİM KARDEŞİM
![]() senin adına çok sevindim ![]() ![]() ![]() paylaşım güzel teşekürler |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Daha önce bu balıklardan görmemiştim.Umarım keyifle seyretmek ve büyütmek nasip olur.Bende cikletler var.Seninki kadar profesyonelce değil ama vakit geçiyor karşıdan bakınca.
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||||
|
![]() Fatih Kardeşim, nasip olursa büyüdüklerinde çok daha güzel olaçaklar...
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
İşaallah bunlardan yavru alırsın.. Ve benide Bir akvaryum hastası yaparsın.. ![]() Şimdiden bende siparişi sana veriyorum.. ![]() 5-6 tanede ben istiyorum... ![]() Bilgine ... ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tropheus Belgeseli | ibrahimz35 | Akvaryum | 3 | 03-02-2010 10:01 |
İkinci Video Denemesi Tropheus Bemba | ibrahimz35 | Akvaryum | 33 | 22-10-2009 16:02 |
Tropheus Bemba Tankım | ibrahimz35 | Akvaryum | 11 | 08-09-2008 13:37 |
Cyrtocara moorii (Yunus Cichlid) | Caner BALIKÇI | Akvaryum | 7 | 09-06-2008 09:50 |