|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet okuldan kaçıp balık krizimi dindirdim.
Av yeri güzelbahçe büyük liman Yem borukurdu. Takım çift köstekli dip takımı. (iğneler 8 numara sinek iğnesi)
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tagoo, abicim sana hiç kimse öğretmedi mi, okulu kırınca ardında iz bırakmayacaksın. sen bir de tutmuş delil diye resim göndermişsin
![]() ![]() ![]() yine ısparoz bırakmamışsın denizde...
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Olum allah seni affetmicek ben affetsem bile bana haber verme sen görüşçez senle
Avlar için yorumun : Berbat av ben olsam daha fazla tutardım Isparozların iriliği hakkındaki yorum :yavru len onlar onlar daha ben olsam salardım Gopezler bile ufacık len ben dicek bişi bulamıyom seni allaha emanet ediyom.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ah ah zamaneler işte ,eskiden okul kırılınca balığa gidilmezdi,Taygun sana yalnış öğretmişler...
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Miço ![]()
|
![]() tebrıkler tagooo ufak balıklar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Unuttuk baba senin oyunu kusura bakma yaa.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() valla eskiden film için okuldan kaçardık şimdi balık için kaçıyorsunuz helal olsun size yaşasın genç balıkçılar
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() balıklar guzel ama anlamam ben onlardan kardesım ankarada denız yok tatlı su balıkcısıyız bız sımdıye kadar denızde balık tutmadım ama cok ıstıyorum ısallah bırgun oda olur deyilmi rasgele..
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kısa bir kaçamak | Murat ADAK | DENİZ AVI KARADAN | 15 | 16-11-2009 18:27 |
10 şubat 2008 | deniz hadimlioğlu | Organizasyonlar | 3 | 08-02-2008 23:37 |
kızılırmak tilkiburun 4 şubat | rifatyontar | FOTOĞRAFLARIMIZ | 2 | 04-03-2007 22:48 |
puslu ve dalgalı 17 şubat | Rauf | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 26 | 21-02-2007 07:36 |