|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bir gün sınıfta dururken balık muhabbeti açıldı ben de tuttugum kucuk balıklardan yakınırkjen bir arkadasım buyuk kancaya buyukce bir yem takarsan kucuk balıklar tırıp yaklasmaz dedi bendew size danısayım dedim dogruluk payı nedri acaba ??????????
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Organizatör
|
![]() Fatih ciğim, bence küçük yem küçük balığın yemi yemesı daha kolay olduğu için bir defada yutmaya çalışır, ama yem büyük olursa ordada da büyük balık varsa, küçük balıklar yemi tırtıklarken büyük balığa yemden parça kaldıysa birden aradan saldırır ve yemi yutar die düşünüyorum...sevgıler
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bilgi için teşekkürler adnan abi
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bende çok merak ediyorum aşağıda neler oluyor.
Bir ara acaba kamera mı taksak oltaya diye düşünmedim değil hani ![]() ![]() ![]() Balık işi nasip işi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() valla bu balık ısı bellı olmuyor bır bakıyon hıc ummadıgın yeme buyuk balık atlar yamın ufagı buyugu fark etmıyor bence ama sans nasıp ısı bu
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() balık işi nasip işidir abicim..
bu konula ilgili bir zamanlar başıma gelen bir hikayeyi anlatayım .. güzelbahçede kıyıda levrek avlamaya karar vermiştim.bu sebeble sinek iğnesiyle 5 metrelik bir takım hazırladım.topraktan çıkarttığım solucanıda ucuna takıp denize attım.amacım levrek avında kullanacağım küçük bir canlı isparoz yakalamaktı.5 dakkika kadar bekledimki hiç vuruş alamamışken birden oltaya deli gibi bir hareket bindi napacağımı şaşırdım. elimde 5 metre misina ha var ha yok.ağır ağır hareketlerle balığı kıyıya aldım.yarım kilo üstünde bir levrek beni fazla yormak istememiş oltaya direk binmişti. umarım bu hikayem seni yeteri kadar aydınlatır... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() yani oltayı atıp bekleme sansımız yok diyorsunuz
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |