|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Selam arkadaslar --
Hepimiz biliriz ki müren baligi degince söyle bir dur cekeriz .... kimi korkar kimi Tirsar kimi hic dinlemez tutar , ama sizlere bir sorum var ... bu Yilan baligi türü olan müreni tutup da yiyen oldumu ? aceba tadi nasil diye düsünüyorum ?? Babam ve Annem tutmus yemisler ve cok lezzetli dediler .... ben hic yemedim , sadece bol bol dalislarda resmini cekip , midye kirip Bicagin ucuyla kendim yedirdim .... aceba bizim normal Göllerde tutdugumuz yilan baliklarin tadindami ? veya tutup da geri birakan oldumu icinizde ? size daha detayli bir Link müren hakkinda . [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] selamlar - rastgelsin
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Orkinos ( Akdeniz Orkinosu ) hakkında | MAVİ FENER | Deniz Balıkları | 0 | 14-06-2009 00:43 |
Tekrar akdeniz palamutu üzerine | Rauf | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 32 | 09-01-2007 22:42 |