|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() foçadan nerelerde levrek tutabliriz hangi takımları kullanmalıyız at çek yapsam olurmu
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kendi şahsi fikrimi söylemek istiyorum
illaki kerteriz hep önemlidir amma velakin, Deniz olan her yerden her balığı alabilirsin. Çakmaklıdan levrek yakalayanları gördüm. Gencerliden levrek yakalayanları gördüm. Yeni Foça limandan levrek yakalayanları gördüm. Eski Foça İngiliz burnundan levrek yakalayanları gördüm. Yani söylemek istediğim RASTGELSİN ![]() Yeni Foça limanda bir avcı arkadaş sahte balık ile kıyıdan at çek yaparak dibimde 3 tane güzel levrek almıştı.Ben her zamanki gibi seyretmiştim ![]() Ayrıca levrek küçük kefal yavrularını sever. Küçük kefal yavrusu yakalayıp canlı yem yapabilirsin.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() bi karış suda gezerler.çok uzaklara olta atmana gerek yok.sabah suyu ve akşam suyu sırasında avlanırsan olur.geçen dalmaya gittiğimde neredeyse karaya çıkacaklardı...
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() teşekkkrrler abilermm
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Remzinin yeri denilen kamptanda ,boru kurdu ile güzel ispendek çıkıyor
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Neresi o remzinin yeri
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Levrek | mufi | Deniz Balıkları | 13 | 17-12-2009 09:21 |
12,200 gr LEVREK | müjdat | FOTOĞRAFLARIMIZ | 34 | 17-11-2009 10:27 |
Levrek | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 20-03-2008 07:02 |
Levrek | Sohbetcibaba | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 31-05-2006 08:29 |
Levrek | Anıl ÜNALAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 24-02-2006 05:04 |