|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() dün sabah saros körfezine gittim denize girmek için dedim o kadar sarosa kadar gelmişiz bi olta sallamadan gitmem 2 li dip oltası hazırladım yem olarakta tavuk göğüsünü taktım attım 20 dk sonra oltanın ucunun yere kadar indiğini farkettim çekerken o kadar boş geliyorduki hiç birşey yok zannettim karşımda bu balığı görünce şoke oldum bu ne balığıdır yenirmi buzlukta öylece duruyor nasıl bişeydir bu acaba
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok ilginç bir balık bi ara sürekli mail olarak dolaşan derin deniz canlılarına benziyor.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() PaLaskayı andırsada aLakası oLduğunu zannetmiyorum
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() evet çok ilginç çanakkaleye bu canlının gelmesi bayağı tuhafıma gitti doğrusu yarın güzel bi deneyecem
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Kafa yapısı lambukaya benziyor ama...
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Herangi bi böLgesinin Lampuka iLe bi aLakası yok bunun abi sen sadece kendi gözünde benzetmişsin
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Ne türler cıkıyor yaw suraya bak.Radyasyona maruz kalmış balık gibi .. ZOmbi ne bu boyle ..
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Belki aynı balık olmayabilir Anıl'cım ama kafa yapıları oldukça benzer. Aynı familyadan olma ihtimalleri çok yüksek.
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sanırım balığın cinsini buldum arkadaşlar;
KAĞIT BALIĞI (Trachipetnıs trachypetrus) Çok yassı vücuduyla kağıt ismini alır. Ilık denizlerin 15-20 metre derinliklerinde, göç etmeyip ısı şartlarına göre yer değiştiren planktonlar, omurgasızlar ve küçük balıklarla beslenen, boyları 3 metre olabilen bir balıktır. Karadeniz'de rastlanmaz, diğer denizlerde seyrek görülür. Sakin, yavaş ve ahenkli yüzen, sırasında çok hareketli olabilen bir canlıdır. Bahara doğru sahillere sokularak iklim şartlanna göre yaz boyunca ürer. İlginç bir balık olarak denizleri süsler. Özellikle üzerinde üç siyah benek bulunduğundan bahsediyorlar genellikle. ![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 08-07-2008 " tarihinde saat 06:56 itibariyle hasanova tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() valla ben kağıt mağıt anlamam denizde görsem kaçarım bu nedir böle ya
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
merhaba arkadaşlar | KAZIM_35 | Tanışma | 14 | 08-10-2009 19:34 |
Arkadaşlar merhaba | ragıp oy | Tanışma | 10 | 02-09-2007 06:18 |
Şu yayına bakarmısınız? | balıkcı67 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 13-04-2007 19:04 |
Arkadaşlar şu balığa bir bakarmısınız bizim CASPER gibi | h.barutcu | Videolar | 9 | 19-12-2006 22:29 |