|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tüm rastgelsin.org üyelerine saygı ve selamlarımı iletiyorum.
Yeni bir fiber tekne aldım marin boat 4,50 mt ve motoru kaldı. 15 hp 2 veya4 zamanlı olabilir dıştan takma, 2000 model üstü, bütçem 2500tl satan veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlar ve abilerim varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler. ![]() ertan 1977 izmir Bu mesaj en son " 06-02-2010 " tarihinde saat 22:24 itibariyle ertanileri tarafından düzenlenmiştir.... Neden: imza ayarları |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Ertan aileye hoşgeldin.
bütçe olarak bence gayet iyi bir paran var arkadaşım iki zamanlısını tanıdıktan 1500 tl ye almıştı inşallah sanada denk gelir böyle birşey |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Hoşbulduk Serkan bey bütçe iyi ama interneten satan arkadaşlar ikinci eli coşturmuşlar çok yüksek paralar istiyorlar dediğiniz gibi elden tanıdık işi olsa hak ettiği paraya alabileceğiz ama...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
seagull motor icin yardim. | rokko | Tekne Bakımı ve Donanımı | 5 | 19-07-2009 22:01 |
super star motor | lastmoses | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 28-09-2008 14:37 |
Spirolino Arıyorum | Teaser | Şamandralarla İlgili Herşey | 2 | 10-02-2008 13:54 |
kiralık ev arıyorum | Lethe | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 09-01-2007 20:10 |