![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() TARİH: 12/03/2010
EKİP ARKADAŞLARIM: MEHMET ULAŞ,ENİŞTESİ AYHAN VE FORA SERKAN. Bu gün bir değişiklik yapalım deyip, uzun zamandır güzel lidaki yapıyor duyumları aldığımız TUZLA'ya vira dedik.yolculuğumuz bir bucuk saat sürdü.Takımları suya indirdiğimizde saat sekiz olmuştu. Saat 12 ye kadar kaldığımız tuzla da üç beş parça lidaki dışında kayda değer bir av alamadık. Saat 12 den sonra lodos kendini biraz hissettirmesi bize çapayı kaldırıp kendi çöplüğümüze yani adalar cıvarına dönmemize neden oldu. Adalar cıvarında lidakiyle, karagözle, izmaritle, kupesle kovamızı doldurduk.Yemimizin bitmesiylede saat on altına avımızı sonlardırdık. TÜM RASTGELSİN AİLESİNE RASTGELE.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Organizatör
|
![]() Süleyman abi yaa 3-5 parça diyorsun 15 parça lidakı saydım
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan
|
![]() işte yine süleyman abimizin bir klasiği
![]() ![]() ![]() ![]() herzamanda daha iyi olsun ![]() bundan sonra seninle balığa çıkan boş dönmez abi ![]() ![]() allah daha iyilerini versin süleyman abiii ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
Ne demek kardeşim, kaptan koltuğu emrine amede her daim. ![]() ![]() ![]() Mehmet kardeşime gelince onu on beş günde bir balığa götürüyorum onun balı beni onbeşgün idare ediyor. ![]() ![]() Benim sağımda MEHMET ULAŞ SOLUMDAFORA SERKAN oluktan sonra ben balıksız kalmam. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() gene harıka bır av olmus tebrık ederım suleyman abı
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() Sağolasın Okan kardeşim sizlerede rast gele her daim..
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ama senin zaten nasibin çok iyi kalbi temiz olan kişilerin nasibide iyi olurmuş ![]() süleyman abi benim kaptanlık tecrübem yok ama güzel çay demlerim.zaten nasip olurda birgün teknene çıkarsam görürsün ![]() ![]() kaptanlığı bana satamazsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() suleyuman abı her gıdısınız bereketlı masallah guzel bır av olmus tebrık ederım paylasım ıcın tesekkurler abım
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
balıkcı mehmet:) | delvel | TATLI SU AVI | 3 | 19-12-2008 00:35 |
Hoşgeldin Mehmet | levrek | Tanışma | 1 | 07-04-2006 04:23 |