|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selam forum dostları.bildiğiniz gibi paşa team nisan ayında bir organizasyon gerçekleştirmeyi planlıyor.ben her gün forum sitesini açtığımda bu duyuruyla karşılaşınca gidebilecek olanlar için seviniyorum ama kendim gidemiyeceğim için içim içimi yiyor.ben de düşündüm taşındım ve benim gibi istanbulda ikamet edenlerde yakın biyerlerde bi organizasyon yapsak diye düşündüm.benim aklıma ilk gelen yer saroz körfezi oldu.istanbuldan özel araçla 2,5 saatte gidilebildiği söyleniyor.bir pazar günü organizasyon yapılabilir.ben sarozu fazla bilmiyorum ama erikli, kömürlük limanı gibi yerlerde iyi balık olduğu söyleniyor.
Bölgeyi bilen arkadaşlar varsa ve yardım ederlerse neden biz istanbullularda bi organizasyon düzenlemiyelim..(Tabiki forum yöneticileri için bi sakıncası yoksa)konuyla ilgili düşüncelerinizi bekliyorum. Eminim katılmak isteyenler olacaktır.. Herkese rastgelsin
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Yurtsever kardeşim organizasyon fikri yerinde olmuş.
Şimdiden başarılar dilerim. İnşallah beklediğin gibi olur. Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Yurtsever kardeşim Düşüncen için teşekkürler..
İşaallah düşündüğünü gerçekleştirirsin.. Şimdiden rastgelsin.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() inşallah istediğin organizasyonu gerçekleştirebilirsin
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kıyı organizasyonları bu şekilde duyurulup,yönetimdende onay alındıktan sonra çok güzel bir hizmet olur.
Yalnız kelimenin tam anlamıyla katılacak arkadaşlara fedakarca hizmet etmek gerekir.Organizasyon düzenlemiş biri olarak şunu söyleyebilirim.Organizasyon adındanda anlaşılabileceği gibi yönetilecek ve beraberce,uyumlu şekilde yapılabilecek bir etkinliktir. Çok yorucu olabilir.Çünkü organizasyonu düzenleyenler olayın tüm detayları ile ilgili ön çalışma yapmalı,organizasyonu tasarladıktan sonra herkese program hakkında bilgi verilmeli,organizasyonun akışında gitmesi için,o gün rehber olunmalıdır. Mesela,karareis organizasyonunu örnek vereyim..:Organizasyonu düzenleyecek olan arkadaşlar bu mekanı tanımalı,tanımıyorsa herkesten önce gidip keşif yapmalılar.Ki önceden burda toplanıldığı için yer için keşife gerek yok.Organizasyona katılacak olanlara yer zaman ve hava şartlarına göre duyuru yapılıp,liste belirlenmelidir.Tahmini gelecek kişi sayısına göre ortamda ihtiyaçlar göz önünde bulundurulur.Mesela,avlak düzenlemesi,su yakacak ve diğer ihtiyaçların karşılanma durumu gibi. Daha sonra bu organizasyonlar için bölgenin Jandarma karakolundan izin alınır ve bilgilendirmeler yapılır.Yemcilerden tanıdıklarımıza haber verilip kalabalık alışveriş olabileceği ve sıkıntı yaşanmaması gibi uyarılar yapılır. Herşeyin hazırlığı bitsede sorumluluk bitmez.Organizasyon günü her türlü soru organizasyonu yapan kişilere sorulacağı için(haklı olarak),üyelere sabırla cevap verilip ev sahipliği yapılmalıdır. Ancak bu şekilde yapılan organizasyonlar,akılda kalan,zevk alınan ve tekrarı istenen olaylardır. Bu nedenle organizasyon yapacak arkadaşların lütfen bu şartlarla yani,evsahipliğini kabul etmesi şartıyla organizasyon yapalım.Yoksa bu alelade bir grubun bir arada av yapmasından farklı olmaz. Bu anlattıklarım deneyimlerimizle sabittir.Düzgün yapılan organizasyonlarda yaşadık,hesapsız yapılanlarınıda. Bu söylediğim organizasyonları özellikle HASAN BALIKÇI ve SERKAN KARINCA arkadaşlarım çok iyi bilir.Çünkü her ikisindede vardılar.Güzel olan organizasyonları tekrar yapmak için katılan tüm üyeler her fırsatta söylerken,diğer kötü organizasyonu hiç kimse konuşmak dahi istemiyor.. Akıllarda kalacak güzel organizasyonlarda buluşmak dileğiyle...
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kamil bey söylediklrinizde yerden göğe kadar haklısınız.tabiki eğer bi organizasyon gerçekleşirse ben ya da başka birisi sorumluluğuı almalıdır.ancak benimkisi organizasyon daveti değil, bir organizasyon yapma teklifi idi. saroz bölgesini hiç bilmediğimden yardımcı olacak arkadaşlar arıyordum.ama sanıyorum yardımcvı oplacak kimse yok.ben münferit olarak araştırmalarımı yapıcam.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() fikir guzel umarım hersey yolunda gıder ve oradada sızler organızasyon yaparsınız
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Müsait olursam gelirim tabi ki.ben aslında egeyi bilirim.kuşadasında yaşadım yıllarca.hatta ailem hala orda ve fırsat buldukça gidiyorum.ama her zaman olmuyo tabi.bi daha geldiğim zaman mutlaka tanışmak isterim.size şimdiden rastgele.saygılar..
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan
|
![]() yursever kardeşim
![]() güzel bir fikir eğer gerçekleşirse çok güzel olur ![]() ![]() ![]() inşallah istanbuldaki arkadaşlarımızda böyle güzel birliktelikler etkinlikler yapar ![]() ![]() ![]() istanbul lu arkaaşlarımız umarım katkıda bulunur bizlerde buradan sizleri takip ederiz şimdiden kutlarım ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Haydi balığa | çökertme | Üye Organizasyonları | 14 | 04-03-2010 09:53 |
haydi Rastgelsin.com üyeleri | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 25 | 24-03-2009 16:11 |
Haydi balığa | ADNAN | Organizasyonlar | 19 | 05-02-2009 16:43 |
Istanbullu Balicilar Haydi Buraya | RULUDAG | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 43 | 26-01-2008 09:46 |