![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ARKADAŞAR BİM DE 2 EYLÜL CUMA GÜNÜ KATLANIR ÇANTALI TABURE 7,95 ÇOK AMAÇLI ÇEKİÇ PENSE BİR ARADA SET 9,95
TÜM ÜYELERİN FAYDALANMASINI İSTERİM. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu koltuğun benzeri bende var, sırt dayama kısmı olmamasına rağmen çok büyük konfor oturacak yer olmayan sahil kesimlerinde
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler.Geçenlerde bir kaç malzemeciye gittim bulamadım bende çantasız olanından aldım, yedek olarak almakta fayda var her zaman bulunmayan malzeme.
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() yarın erkenden bim kapısına dayanıcam bi magazada en fazla 2 tane oluyomuş sanırım bu ürünlerden hemen 2 tane alıcam kaçırılmiyacak bir fırsat bence
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() tabureden aldım güzel bişey ama fotograftaki gibi değil fotografta baya büyük görünüyodu küçükmüş ama genede güzel bişey tavsiye ederim eger kaldıysa gidin alın derim
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bende merak ettim ve sabah erkenden BİM in kapısına vardım.
Evet resimde göründüğü gibi değil. Oldukça küçük. Ben 80 kg. çekiyorum. İlk denemelerimde gıcırdamalar oldu. Bulunsun diye 1 tane aldım. Ama 50 kg ve 18 yaş üzeri için ufak kalır.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bende 100 kg geliyorum ama gıcırdama olmadı bende gayette rahat ama biraz kullanımdan sonra profili ince birde baglantılarını profilin içine bükerek yapmışlar oralardan kırılma olabilir sadece başkada sorun çıkaracagını sanmıyorum.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bimden aldıgım taburenin kumaşı dikiş yerlerinden koptu bi arkadaşımın yüzünden geri geri yaslandı sonrası malum yerde kumaşı yırtıldı dikiş yerlerinden başka yerde sordum aynısı 20 tl dedi off ya gitti güzelim tabure dahada hiç bir arkadaşıma kolay kolay bir eşyamı vermem bide bana laf yapıyo ya :S
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Boykotlu Ürünler | mustfer | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 10-02-2006 06:09 |