|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Benim 4 tane davetiyem olduğu için bu hafta kıpırdayamadım.Aslında sazana niyetim vardı.Bu hafta birçok arkadaşın sazan avına gittiğini ve gideceğini biliyorum.Tüm arkadaşlara rastgelsin diyorum.Gelince güzel raporlarınızıda bekliyor olacağız..
Hepinize bu kuzucuklardan nasip olur inşallah...... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ramazan münasebetiyle bu sene düğünler temmuz ayına sıkıştı kaldı hakikaten herkeste telaş var
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() haydi bakalım tüm sazan avı dostlarına rastgelsin.raporları bekliyoruz...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Tüm arkadaşlara rast gelsin diyorum.
Kamil kardeşim sazana ne zaman gideceğiz?
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() vallahi doğru söylüyosun kamil hocam içim kıpırkıpır ama düğün telaşları vallahi gitmekten bıktım düğün göresim yok bir aydan beri nabalım şte gidip gelicez tüm arkadaşlara rastgelsin organizasyon ne durumda sazan yer bellimi yer zaman rastgelsin
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() kardeşim ayarla bi gün kacalım ya 2 defa gittim tık yok şu sezenu acalım artık herkeze rasgeleavınız bol
ve buyuk sazanlar olun
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Ben yarım saat evel geldim ve ne yazıkki gümüşten başka tık yok.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Merhaba Arkadaşlar Hepinize RASTGELSİN... | tr16hunter | Tanışma | 16 | 09-10-2007 13:19 |
Sayin Rastgelsİn Aİlesİ | BALCI KAPTAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 21-10-2006 15:10 |