|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba sevgili rastgelsin ailesi; Geçtiğimiz hafta içerisinde sevgili Birol abimle yaptığımız telefon görüşmeleri ile hafta sonu tekne ile ava gideceğini ve benide götürebileceğini söylemesi ile cumartesi geceden pazar öğlene kadar güzel bir av yaşadık... Her zaman ki gibi bütün hazırlıkları tamamladık ve gece yola çıktık... yem ve yiyecek ikmallerinide tamamladıktan sonra ıldıra doğru yol aldık... Tekneyi suya indirdik... ve av bölgesine doğru yola çıktık.... Deniz harikaydı çarşaf gibi bir yandan ayın ışığı harika ötesi bir geceydi yani... Tekne tecrübem fazla değil ama yinede güzel bir av oldu benim için .... Tekne ekibinde birol abi haricinde kardeşi şenol ve özcan abi ile tanışma imkanımız oldu... sohbet muhabbet derken gün sonunda güzel balıklarda aldık... Başta birol abi senol ve özcan abiye burdan teşekkür ediyorum... denize çıkarken foto makinesi yada cep telefonlarını almadık... denizden döndüğümüzdede tekneyi sudan çıkarma eşya koyma faslı olduğu için fotoları en son eve döndüğümüzde alabildim... DAHA GÜZELLERİ TÜM DOSTLARIMIZA NASİP OLSUN... BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE SAĞLIKLA KALIN ARKADAŞLAR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
ıldırı veya karareis | ertanileri | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 19-04-2010 22:48 |
08 kasım2009 ıldırı çeşme avı | seabream | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 16-11-2009 17:19 |
01 kasım 09 çeşme ıldırı balık avı | seabream | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 05-11-2009 22:21 |
18.09 ıldırı | karabins | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 24-09-2008 04:39 |
ıldırı | sedat reis | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 12-10-2007 20:31 |