|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() ![]() Uzun zamandır görmediğim ama eski av takvimime göre zamanı gelmiş olan akdeniz baraküdası. Mustafa ile sabah av yerine gittik . Dediki ben şu pahalı saltigayı deneyeceğim. Dedim dene bakalım satıcının dediği gibi balığı alıyormu? Bikaç atıştan sonra aldım dedi çıkardık baraküda.Madem alıyor bende kaşığı bırakıp elimde olan maxrap i deniyim dedim Çünkü onun içinde aynı geyik yapılıyordu. Birkaç atıştan sonra birinciyi sonra ikinciyi yakaladım .Mustafanın söylediği son söz "saltiga 1 maxrap 2 maxrap kazandı" oldu. Avı sonlandırık.Herkese rastgele...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Ali harikasın kardeşim..
Demekki eski defterleri karıştırmakta fayda var.. Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ali abi tebrikler, bu arada maxrap hakkında her yerde çok güzel yorumlar yapılıyor fiyatı biraz pahallı ama iş yapıyorsa değer. Bizde edindik bir tane bakalım uygun bir zamanda deneme yapacağız...
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Kardeş süpersin.Tebrik ederim.Daha da irileri denk gelmesi dileğiyle.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ali avlarının devamını dilerim güzel bir av olmuş daha büyüklerinide tutarsın umarım ...
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan
|
![]() ali kardeşim harika avlarına aynen devam ediyorsun.
![]() ![]() ![]() inşallah herzaman dahada iyi avların olmasını dilerim. ![]() paylaşımın için sonsuz teşekkür ederim. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Avını çok merak ettiğim bir balık gerçekten benim teknenin karasularında bulunsa zevk için uğraşacağım bu namussuzlarla ama malesef yok.
Maxrap konusunda evet çok güzel şeyler söylüyorlar bir de smithlerin yeni modelleri hakkında süper şeyler söyleniyor ama fiyatlar biraz yüksek, havalar düzelsin bu takımların testini yapacağım ![]() Yine daha güzellerinin sizlerle olmasını dilerim.
![]() |
![]() |
#8 | |||
VİP ![]()
|
![]() Ali kardeşim emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok güzel av olmujş ellerinize saglık.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() emeğine sağlık paylaşımın için teşekkürler
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sığacıkta sabah suyumuz | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 12-06-2010 21:02 |
20090426 sabah lüferi | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 26-04-2009 21:21 |
14 12 2008 sabah levrekleri | walras | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 16-12-2008 11:12 |
10/10/2008 sabah güzelleri | polmurat | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 14-10-2008 11:14 |
Sabah Baliğa Gidiyorum | iesencan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 09-08-2007 00:03 |