|
Balık bulucular- Sonar Balık bulucu ve sonarlarla ilgili bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() merhabalar.
balık bulucu olarak garmin 300 c kullanmaya başladım.fakat işin içinden çıkamadığım bir kaç nokta var. birincisi zemini gösteren renklerin tam olarak ne anlama geldiğini bulamadım.ikincisi ise 3 farklı renkte gösterilen balıkları neye göre ayırıyor.konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.şimdiden çok teşekkürler.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhabalar Yücel Bey,
zemin renklerin ekrana yansımasındaki anlamları; Kırmızı en sert zemini Mavi en yumuşak zemini Sarı ise yosunlu vs. zemini gösterir. Balık İkonları ise koyu renkten açığa doğru konumlarını gösterir, yani en koyu renklisi tam teknenin altında olduğunu gösterir, en açık renklisi ise en uzaktakini belirtir, sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Erol Bey çok teşekkürler.Bu bilgilere ulaşabilmek gerçekten çok zor oldu.ama nihayetinde ulaştım.gerçekten çok teşekkürler.Görşmek ümidi ile
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Garmin Cihazlara Deniz Haritalarının Yüklenmesi | levrek | Haritalar | 128 | 25-05-2016 05:41 |
Deniz haritalı Garmin Nüvi 200w | levrek | Satıyorum | 7 | 28-04-2010 09:28 |
Tekne Hakkında Bir Kaç Soru | Mehmet Özarslan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 22-01-2010 13:02 |
izmir hakkında soru? | aliefe | DENİZ AVI KARADAN | 5 | 19-04-2007 20:59 |
İzmir - Foça Hakkında soru, LTF acil cevap | Alparsbeğ | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 18-08-2006 14:31 |