![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() herkese selam aranıza yeni katıldım sadece bir tecrubem var ondada kıbrısla 3 adet kefal tuttum. inşallah hava iyi olursa pazargünüde eski foçada denemek istiyorum.tavsiye edeceğiniz biryer varsa sevinirim
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin.İmza ayarlarını yaparsan seviniriz.Eski foçada pazar günü hava pek müsait değil ama illede giderim diyosan yeni limanı tavsiye ederim..
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Hoşgeldiniz..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. Bu hafta balık avı için Kamil abiye katılıyorum.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.Hava müsade ederse Eski foçada yeni limanı tavsiye ederim ama giriş için ücret alıyorlar araç başına 10 lira.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Slm aramıza hosgeldın keyıflı paylasımlar dılerım
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hepinize teşekkür ederim.evet hava bozdu artık başka zaman inşallah.imza ayarlarıda tamam heralde tamamdeğilmiş
![]()
FEHMİ YAMAN 1966 MANİSA/ Salihli Bu mesaj en son " 10-12-2010 " tarihinde saat 19:08 itibariyle giydirmeci tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() hoşgeldiniz
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hoş geldiniz aramıza eskifoçada yeni limanın yanı sıra arkasındaki koyuda deneyebilirsiniz birde ingiliz burnu var
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Banned
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
acemi | albatros35 | Tanışma | 8 | 14-07-2010 11:03 |
Acemi 07 | speedy_07100 | Tanışma | 10 | 12-06-2010 21:19 |
acemi pilot | ibrahimz35 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 06-12-2007 05:07 |
Bir acemi katıldı araniza. | Mustafa YUCETEPE | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 56 | 15-10-2006 22:37 |