![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar enson gecen aylarda 8-10 fırtana ile sığacık da bulunan teknemizin derin hasar almasından dolayı 2 aydır geceleri iş cıkışı teknemizi tamir ile ugrasıyoruz gece gelen polis ekipleri ile akraba olduk artık gbt sorgusunu ezbere yapıyorlar sığacık da olan arkadaslarımız bilirler berki şu mezarlık onune dogru giderken acık arsada duran delice isimli teknee artık bitsinn bizde balıga cıkalım ziraaa benzin döküp yakıcam o tekneyiii
![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ya sabır sabrın sonu iyidir
![]()
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan
|
![]() bu kadar sıkma canını geç olsun güç olmasın
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() cok sukur bu hafta son valla yemin ediyorum kafam kadar nazar boncugu asacam 17 Hp lombardinimin sesini ozledim yaaa kupeze hasret kaldık ben biliom kupezlerin bedduası tuttu begenmioduk kupezlerii yaaaaaaa boyle olur işte
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ben bu yorumu çok beğendim
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Abi bu konuda iki atasözü..
Hırsla kalkan zararla oturur.. Buna dayanacak olursak birdaha hiç çıkamazsın ava.. ![]() Sabreden derviş muradına ermiş.. Buna dayanacak olursan kupeze talim edersin.. ![]() KARAR SENİN ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Kendini bu kadar sıkmana gerek yok, İnan zaten 1,5 ayı aşkın süredir Seferihisarda balık çıkmıyor desem yeridir. balık bulucu balık gösterdiği halde balıklar yeme itibar etmiyor. Çünkü yumurtalılar. Dün seferihisar Sığacıkta çok çok aşırı verimsiz bir av geçirdim sadece 1 adet evet 1 adet Gopez yakaladım oda içini temizlerken 2 tane küçük parmağım boyunda yumurta tüpü (havyar) çıktyı bu beni çok üzdü inan hayvanlar yumurtalı olduğu için yeme atlamıyor. Yaklaşık 1 aylık daha zamana ihtiyaçları var gibi gözüküyor. Yukarıdaki sebeplerden dolayı kendini sıkmana gerek yok. Teknenizin bakımını acele etmeden güzelce tamamlayabilirsiniz.
Kolay gelsin
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kolay gelsin sizlere,ilk seferde tekmeyi doldurursunuz bu hırsla.Şansınız bol olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|