![]() |
#1 | |||||
Üstad
|
![]() merhaba arkadaşlar
Pazar günü ben ve bacanak ( Murat Baykent )sabah erkenden iyi bir kahvaltıdan sonra limandan avlak yerimize doğru yola çıktık ve ilk oltaları saat 7 gibi attık ve 13 gibi de işlem tamamlandı . Toplam 2-7 parça lidaki 1 minekop . Perşembe günü ise ben bir kaçamak yapayım dedim ve öğleye kadar toplam 17 parça lidaki aldım .Ekleyeceğim ilk 2 resim 22 mayıs, sonraki ise 26 mayıs avlarıdır.Livardan çıkan balıklar rahat durmadıkları için resimleri torba ile çektik . Herkeze rastgele yem teke ve mamun takım 0.30 zoka ve iskandil hava 2-4 kuzey [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Ergün abi tebrikler..
Güzel balıklar afiyet bal şeker olsun.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kaba lidalar göz kamaştırıyor afiyet olsun
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Maşallah ergun abi ne güzel onlar öyle allah daha iyi ve irilerini nasip etsin afiyet olsun..
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ergün abi güzel av olmuş.
Avlandığın mevki neresi merak ettim. Bize yer konusunda da bilgi verirsen sevinirim. Ayrıca afiyet olsun şimdiden... Selamlarımla. Bu mesaj en son " 03-06-2011 " tarihinde saat 18:52 itibariyle muratdogan tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Resim |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Gürdüğüm kadarı ile kaçak yok güzel lidakiler afiyet olsun
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() maşallah diyelim nazar değmesin ergun ab
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler Ergun abi çok güzel av olmuş, Murat abiyide tebrik ediyorum. Yaz meralarınıza döndünüz galiba biraz sahilevlerinin balıklarına benziyo bunlar
![]() Devamını diliyorum abi.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Maşallah çok güzel balıklar tutmuşsunuz.Şansınız daim olsun,rastgelsin..
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() maşallah çok güzel bir av olmuş çupraya hasret kaldık ya
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
22 Mayıs 2011 - Karaburun | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 20 | 28-06-2011 13:24 |
26 Mayıs 2011 Çeşmealtı Av Raporu | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 42 | 29-05-2011 12:03 |
19 Mayıs 2011 İzmir Körfezi av raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 10 | 21-05-2011 10:11 |
7 Mayıs 2011 Güzelbahçe av raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 13 | 18-05-2011 20:05 |
3 mayıs 2011 turna | LuXoR | TATLI SU AVI | 11 | 06-05-2011 17:32 |