![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba arkadaşlar.Tüm olumsuzluklara ve aksiliklere rağmen ,bugün saat 15.00 dan sonra çocukların ısrarı yüzünden(tabii ki onların amacı piknik,her ne kadar atlatmaya çalıştıysak biraz da kıyamadığımızdan onları da almak zorunda kaldık)çoluk çocuk hepberaber evden çıkabildik.Yemciden yengeç ve boru kurdualıp kartal arabanın bagaja koyduk.Tabii bizim çocuklar yolda bi bagaja bi arka koltuğa derken ayrı yerde olan yengeçleri ezip mazmuz yapılcak hale getirmişler.Tabi av yerine geldiğimizde yüzümüzün ne hal aldığını tahmin ediyorsunuzdur.Hemen oltaları hazırlayıp boru kurdu takarak denize attık fakat küçük balık anında yemleri yiyor.Kayalardan şapka toplayıp onu kullanmaya başladım.İki saatlik olta tamiri ve (kayalık yer olduğundan en az 3 atıştan biri takılıyor)beklemenin sonunda nihayet kasnak bırakmaların biri işareti verdi.300 gram bi sargoz.Başka tık yok.Tabii dayı oğlunun sıkılıp boru kurduyla yakaladığı ufak tefek isparoz,karagöz ve ot balıklarını saymazsak.Dönüşte aliağa plajlara çay ağzına doğru girip bi göz attım ve kısa bi zaman dilimi içindede olsa deniz ortamında bulunmanın mutluluğuyla döndük.
Hepinize selamlar.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Sağlık olsun Nevzat,oralarda olta atmak bile yeter insana...
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() hocam allah içinize sindirsin...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ne mutlu sana abi.. denizin hışırtısıyla iyot kokusu yeter gerisi bahane
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Kıyılarda küçük balık başladıysa,çupra artık işaret verir....
![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Nevzat kardeş ya nasip dmişler.. sonuçta ailen le bir gün geçirdin ve bize anlatacak birşeylerin oldu :
''Tabii bizim çocuklar yolda bi bagaja bi arka koltuğa derken ayrı yerde olan yengeçleri ezip mazmuz yapılcak hale getirmişler. ![]() ![]() çocukların dünyası.. |
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
İshak abicim kıyılarda küçük balığın başladığı kesin...2 haftadır mordoğanda ısparoz ve karagöz çekiyorum...çekemediklerimi saymıyorum bile ![]()
Bu mesaj en son " 16-04-2007 " tarihinde saat 07:34 itibariyle giritli tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() bi dahaki sefere daha iyi bi av olur umarım...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Keyifli bir zaman geçirmişsiniz. Kartal araba zamanında ne kahrımı çekmiştir valla, aslında tam bu işler için
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler nevzat abi keşke şu sargos arkadaşımızın fotosuda olsaydı
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
YaĞmur Çocuk! | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 28-08-2006 12:54 |