|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Selam dostlar
ben istanbulda yasiyorum , yaz aylarinda didim de yazligima gidiyorum orada kucuk bir teknem var amator olarak olta balikciligi yapmaya calisiyorum , yem konusunda acayip sikinti var oralarda , gecen sene bizim iskelede bir arkadas oltasina garip bir yem takip acayip balik yakalamaya basladi , merak ettim ne takiyor diye , cam macunu gibi bir sey her attiginda arkadas cekiyor kotude kokuyor , sordum bu ne diye soylemedi sanki devlet sirri , tabii bu beni biraz uzdu , nerden aldin dedim izmirden dedi sadece , haa bu arada acayip kokuyordu bu yem , balik kokusu , rengide koyu kahve bilen varmi nedir bu ? rastgele davut ozdemir |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan
|
![]() Davut bey sanırım bahsettiğiniz şey Çiftlik yeminin hamur haline getirilmişi..
izmirde bizde kullanırız.. Alıntı:
Rastgelsin.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() evet bu çiftlik yemi necati abının de dedıgı gıbı
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İstanbul'da balıklar bu yeme alışık olmadığından fayda etmeyecektir büyük ihtimalle.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Davut kardeşim merhaba,
Ben Didim'de yaşıyorum, bahsettiğiniz macun şeklindeki yemleri biliyorum, bir iki defa kullandım. Değişik türleri var, kokusu ve rengi farklı. Didim'de ilçe merkezindeki bir av bayisi satıyor. Aynı zamanda saat tamiri yapan bu arkadaşın iş yerinin ismini hatırlayamadım. Didim'e geldiğinizde yemleri bulmanıza yardımcı olurum. Söz konusu yemlerin içerik ve bileşimi hakkında bilgim yok. Ben yine de; tavuk göğsü, kalamar ve karidesten vazgeçemiyorum. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() mehmet kardes saol seni bulacam didimde gaye 2 de oturuyorum bana telefonunu verirsen sevinirim
saatci abiyi biliyorum isi buyttu o simdi ama biraz kazikci galiba selamlr kendine iyi bak iyi avlar |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() necati kardes ,
biline tesekkurler cok guzel tarif yapmissin , ama bu ciflik yemi nerde satilir bide onu soylesen , eylul de iki aile tekne turu yapacaz gocek marmais civarinda , bu yemden yapip yanimiza alsak derim ... selamlar davut |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() davut kardeş dediğin yem palet yem diye satılıyor genellikle balık çiftliklerinde kullanılıyor arkadaşlarda zaren konuya alakadar olmuşlar. sitede bu konu ile ilgili bir konu var paylaşılmış detaylı bir şekilde anlatılmış.
şimdi size asıl tavsiyemi söyliyeyim ben her sene didime tatile geliyorum mutlaka didimmmm diyoruz yani ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Üstad
|
![]() Nerede oturduğunu anlayamadım eğer izmirdeysen beni ara sana yapılmış olarak ayarlayım ben çuvalla alıyorum açıkta zor bulabilirsin istersen çuvalla alırsın sana yardımcı olabilirim TEL yazılı
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hamur Olta Yemi | ferhatözkara | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 20 | 24-11-2016 18:30 |
Balık yemi yapım teknikleri | xnode | Su Ürünleri | 1 | 29-06-2010 09:16 |
Balık kaçarsa,misina kırılırsa,yemi kaptırırsak.Hadi bakalım rastgele | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 20 | 30-12-2005 03:14 |