|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhabalar abilerim (: Ailemin istediği okulu kazanınca babam dilediğimi gerçekleştirmek için oltaları vs. hazırladı. İnşallah bu Pazar (18 Eylül) Sakaryaya yollanıyoruz (:
Ben bugün çeşitli video sitelerinden çevremizdeki avlak yerlerinden tutulan balıkları izledim (iznik gölü sakarya vs.) Tabiki 25-30 kilo yayınları görünce kalbim atmaya başladı hemen hayaller kurmaya başladım. - Ben böyle balık tutsam Rastgelsindeki abilerim beğenir, yenişehirde ki üstadlar beni konuşur vs. vs. Şimdi sizden bir şey isteyeceğim (cevabınızı bekliyor olacağım).. Bizim gideceğimiz yer çok durgun. İlk balık maceram burada başlamıştı (Açıkçası benim için nostalji olacak ![]() 1-) Avlak yeri yayına veya sazana elverişlimi ? (Fotoğraf aşağıda.) [COLOR="rgb(139, 0, 0)"]2-)[/color] Ne gibi bir yem kullanmalıyım ? (Boru kurdu veya herneyse .. ; bulamam fakat solucanımız var. Sülük kaynağımız yok) [COLOR="rgb(139, 0, 0)"]3-)[/color] Yemlemeyi Sazan ,için ; Mısır ile yapmayı düşünüyorum yayın için ne yapmalıyım ? (Yayın her türlü şeyi yiyiyor ama onu benim oltama çekecek bir şey olmalı ![]() teşekkürler şimdiden cevaplarınız için. (NOT: Resimdeki halime lütfen gülmeyin ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
20/02/2011 pazar günü acaba tekne ile çıkılır mı? | SANSARTEAM | METEOROLOJİ | 9 | 17-02-2011 17:40 |
Güzel Bir pazar günü | _Ata_35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 09-02-2011 19:39 |
Pazar günü | orhan yıldız | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 05-06-2010 19:12 |
Pazar günü ne yapalım? | Çağatay | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 27-05-2007 08:02 |
Veee...21.01.2007/pazar günü.... | Uzm.Dr.Rastgele | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 23-01-2007 08:05 |