|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ben bekliyorum, hafta sonu gelsin diye ya hava rüzgarlı ya yağmurlu.
Eeee emekli abilerimiz hafta arası hava güzel olunca soluğu balıkta alıyorlar. Enişte'lerde benim yokluğumdan faydalanıp hafta arası kaçamak yapıp balığa çıkmışlar. Banada paylaşmak düştü. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İbrahim abicim hayırdır sen haftaortası kaçamağı yapmazdın
![]() Kaliteli bir av olmuş geçitin başlamasına az kaldı sanırım ortalık şenlenecek ![]() Devamını diliyorum abi.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İbrahim abi çeşmealtı hareketlenmeye başlıyor iyiden iyiye desene sen kısaca bize
![]() Tebrikler tüm ekibe kocaman bir alkış ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sizinkileri tebrik etmekten başka yapacak bir şey yok İbrahim.Biz yine bu hafta evde oturacağız.Az kaldı az.Yerin altından gitmeyecek ya bu lidakiler.Nasılsa takılacak oltaya.Tarafımdan tebriklerimi iletiver.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() İbrahim,sen bu hafta sonu da evde oturacaksın.
![]() ![]() Biz emekliler hafta içi balığın beline vuracağız. ![]() ![]() Ekibin ellerine sağlık güzel bir av günü geçirmişler.Afiyet olmuşlardır.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() Tebrikler
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
12-13 Ağustos Çeşmealtı hafta içi kaçamağı... | Çağatay | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 21-08-2010 11:03 |
Hafta sonu kaçamağı | major_83 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 10-05-2010 22:13 |
Yeni Fotoğraflar Eklendi: 18.02.10 Çeşmealtı hafta arası kaçamağı | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 26 | 13-03-2010 20:22 |
Hafta arası kaçamağı 15.11.2009 | Engin Bahce | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 29-11-2009 14:35 |