Salı günü diğer günlere nazaran daha sakin bir hava yakalayınca 3 arkadaş kendimizi teknede bulduk.Saat 07 gibi önce yemimizi (mamun) temin edip av yerine varmamız 08 i buldu.Çok verimsiz bir gün geçirdiğimiz söylenemez fakat yemimizin mamun oluşundan dolayı(yengeç yemiyor daha balık) her türlü ufak balıkla mücadele etmekten yorgun düştük.Hatta bir ara oltalarımızı yavru köpek balıkları bile ziyaret etti.Fotoğraf makinemin şarzının azizliğine uğradığım içinde istenilen resimleri alamadım ve ceple idare ettim.Herşeye rağmen zokayla avlanmak başka zevkli.Herkese iyi avlar diliyorum.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Uploaded with
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Uploaded with
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Uploaded with
Uploaded with
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]