|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sevgili dostlar uzun zamandır sitemize av raporu yollayamadığım için üzülüyordum.malum havaların soğuması ile beraber şifalanma durumları ve kıyı mevsiminin verimsiz olması en büyük etkenlerdi.cumartesi günü öğlen havanın güzel olması sebebiyle eşim,ben ve cimcime urla taraflarına uzandık.böyle havalarda hepinizin bildiği gibi oltacıların içi kıpırkıpır olur.bende bu duygularla oltalarımı suya indirdim.iyiki de indirmişim.biri 480 gr,diğeri 330 gr iki çipura ile beraber bir lidaki birde mırmır eklenince 1100 gr lık av ile bu güzel günü seviçle değerlendirirken heyecandan olsa gerek balıkları kıyıda fotolamayı unuttuk ama bunu evde telefi ettik.sevgi ve saygılarımla...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
12/04/1964 - 0 Rh (+) İZMİR/KÜÇÜKYALI CEP : 05336408018 Bu mesaj en son " 21-03-2011 " tarihinde saat 07:58 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Konu düzenlerdi.. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ellerine sağlık Mazhar abi çupranın başladığını görmek benimde içimi kıpırdattı.
sevdiklerinizle birlikte daha nice güzel avlar dilerim. rasgelsin.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Mazhar kardeşim böyle fotolara hasret kalmıştık. Gözlerimizin pasını aldın. Daha güzel avlara inşallah.
Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ali rıza abim ve bornovalı kardeşim mesajımı cevaplayarak beni onore ettiniz sağolun.sizlerede nasip olması dileğimle sevgiler
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mazhar kardeşim çok güzel balıklar hele avın aileyle birlikte olması daha bi güzel
olmuş kısa zamanda mükemmel sonuç ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan
|
![]() Mazhar biladerim eline sağlık
![]() seni tekrar elinde balıklarla görmek bana keyif verdi en az senin kadar bende sevindim. ![]() inşallah dahada iyi avlar yaparsın. ![]() allah gönlüne göre versin afiyet olsun. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() hemşerim halil abim çok teşşekür ederim. diğer dostlarada aile avını şiddetle tavsiye ediyorum.çünki çocuklarda bu sevdanın av ile sonuçlanmasına tanıklık edip sevdalanıyorlar ayrıca av yaptığım yerde atılmış olan pet şişe naylon torba teneke ve camları elimden geldiği nispette hem ben topluyor hemde çocuğa toplatıyorum çevre bilinci için sevgilerimle
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sevgili hasan üstadım onurladıran mesajın ve güzel dileklerine çok teşekkür ederim. planladığın bir av gününe dahil olarak görüşmek ümidi ile sevgiler.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Benimde özlediğim manzara, kuzular gayet güzel,sağolasın paylaştığınız için.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Mazhar kardeşim çevre temizliğine verdiğin ihtimam ve duyarlılık için şahsım adına ayrıca sana ve ailene teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
09,04,2011 av raporu | oscar kaptan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 28 | 17-08-2011 12:21 |
08.04.2011 Çipura av raporu 3 ( karadan ) | mazhar üzümcü | DENİZ AVI KARADAN | 48 | 10-05-2011 02:08 |
29.03.2011 Çipura av raporu 2 ( karadan ) | mazhar üzümcü | DENİZ AVI KARADAN | 33 | 01-04-2011 16:42 |
13.02.2011 Çipura avı | dickcave | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 04-03-2011 18:30 |
Çeşme Ildırı 10-11 temmuz karadan balık avı raporu | gonencsenkal | DENİZ AVI KARADAN | 21 | 31-08-2010 23:00 |